Budapesti lak√°s √©s szoba az 8. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1085, Bp., √úllŇĎi √ļt 20.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 75-80.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

Mi√©rt szeretj√ľk a VIII. ker√ľletet?


A 8. ker√ľlet bizonyos r√©szei √°talakul√≥ban van, rehabilit√°lt utc√°i, terei ma m√°r olyan z√∂ldellŇĎ sz√≠nfoltok a J√≥zsefv√°rosban, ahol igaz√°n j√≥ lakni √©s lak√°st b√©relni. A J√≥zsef k√∂r√ļton k√≠v√ľl esŇĎ r√©sz m√©g mindig a nem t√ļl j√≥ kateg√≥ri√°t k√©pviseli a budapesti alb√©rletek k√∂z√∂tt, de a J√≥zsef k√∂r√ļthoz k√∂zeledve √©s a J√≥zsef k√∂r√ļt belsŇĎ r√©sz√©n a Palotanegyed utc√°iban m√°r teljesen m√°s a helyzet. A k√∂r√ļton bel√ľl a Palotanegyedben m√°r kiv√°l√≥ ingatlanok √©s norm√°lis szomsz√©dok v√°rj√°k a lak√°sb√©rlŇĎket, itt az utc√°k biztons√°gosak √©s trendik.
T√∂megk√∂zleked√©se kiv√°l√≥, a 3-as, 4-es metr√≥vonalat, valamint a Nyugati √©s a Keleti p√°lyaudvart is 5-10 percen bel√ľl el√©rheti, aki innen ing√°zik.

A 8. ker√ľlet egy ezer sz√≠nŇĪ, mozgalmas k√∂rny√©k, ahonnan semmi sincs igaz√°n t√°vol

A 8. ker√ľlet teljes eg√©sze alakul√≥ban van. Folytonosan v√°ltoz√≥ arculat√°t modern irodah√°zak √©s sz√°zadfordul√≥s lak√≥√©p√ľletek k√ľl√∂n√∂s szimbi√≥zisa hat√°rozza meg.
A sz√°mtalan sztereot√≠pia ellen√©re, a VIII. ker√ľlet, vagy, ahogy a Budapestiek h√≠vj√°k a J√≥zsefv√°ros egy szerethetŇĎ, ezer sz√≠nŇĪ, mozgalmas k√∂rny√©k. Kiv√°ltk√©pp az a Blaha Lujza t√©r, amelyen csacsog√≥ kisiskol√°sok, kisgyerekes anyuk√°k, csal√°dok, b√∂lcs√©szek √©s irodist√°k ing√°znak nap, mint nap kereszt√ľl-kasul, fiatalok √©s idŇĎsek √ľld√∂g√©lnek, olvasgatnak, vagy √©pp besz√©lgetnek felszabadultan a pressz√≥k kerthelys√©geiben. A 8. ker√ľlet, sŇĎt eg√©sz Budapestnek ez a m√©rtani k√∂zepe, t√∂megk√∂zleked√©s szempontj√°b√≥l is t√∂k√©letes, mert a 4-es 6-os villamos √©s a metr√≥ is keresztezi.
Aki szereti a ny√ľzsg√©st √©s az igazi, hamis√≠thatatlan budapesti k√∂r√ļti hangulatot, annak √©rdemes a Blah√°hoz k√∂zel lak√°st vagy szob√°t b√©relnie.
A Corvin-negyed egy városlakó minden igényét képes kielégíteni; kellemesen lakhat, jókat ehet-ihat, vásárolhat, és ha akar, sportolhat is.
Az egyre sz√©p√ľlŇĎ, fejlŇĎdŇĎ Corvin-negyed √ļj√©p√≠t√©sŇĪ √©s √ļjj√°√©p√≠tett lak√≥√∂vezet√©ben egyar√°nt √©rdemes lak√°st b√©relni, hiszen a k√∂rny√©k 2009 √≥ta hatalmas v√°ltoz√°sokon esett √°t.

A Corvin negyed modern irodah√°zakkal, t√©rk√∂vekkel d√≠sz√≠tett k√∂zterekkel, belsŇĎ udvari z√∂ld fel√ľletekkel tark√≠tott v√°rosr√©sz√©nek √ļj arculat√°t Budapest b√°rmely ker√ľlete megirigyelhetn√©. K√ľl√∂n√∂sen kedvelt k√∂rny√©k ez a SOTE k√ľlf√∂ldi hallgat√≥i k√∂r√©ben, akik az egyetem k√∂zels√©ge miatt elŇĎszeretettel b√©relnek ingatlant a negyed sz√°mos kiad√≥, lak√°sa vagy szob√°i k√∂z√ľl.
Itt kultur√°lis programokb√≥l √©s sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©gekbŇĎl sincs hi√°ny. B√°r a negyed √©s a Corvin k√∂z hangulatos s√©t√°ny√°nak k√°v√©z√≥iban is kellemes el√ľld√∂g√©lni, azonban a garant√°lt j√≥ sz√≥rakoz√°s√©rt sem kell a szomsz√©dba mennie annak, aki a negyed nagyteraszos lak√°sai k√∂z√ľl b√©rel mag√°nak ingatlant.

Itt mŇĪk√∂dik ugyanis a Dumasz√≠nh√°z, a Corvin Mozi, valamint a Corvin Pl√°za is sokakat vonz, hiszen sz√°mtalan sportol√°si-, kikapcsol√≥d√°si √©s bev√°s√°rl√°si lehetŇĎs√©get k√≠n√°l.

Sokakat cs√°b√≠t h√©tk√∂znap is a Grundra a k√©zmŇĪves s√∂r, a csocs√≥ √©s l√©zerharc

A Szab√≥ Ervin K√∂nyvt√°r k√∂rny√©ki, fŇĎleg egyetemist√°k √°ltal l√°togatott pubok, pressz√≥k, k√°v√©z√≥k k√∂tetlen hangulat√°t √©lvezheti az, aki a k√∂rny√©ken b√©rel lak√°st. Ugyanakkor a Grund (1.0 √©s 2.0) is sokakat cs√°b√≠t romkocsm√°j√°val valamint kifejezetten fiataloknak, egyetemist√°knak sz√°nt k√ľl√∂nleges vagy ak√°r extr√©m programk√≠n√°lat√°val, amelybŇĎl nem maradhat ki a csocs√≥ √©s a l√©zerharc sem.
A k√≠s√©rletezŇĎ kedvŇĪ filmbar√°tok t√∂bbnyire a B√≥kay J√°nos utca vonz√°sk√∂rzet√©ben b√©relnek ingatlant, hiszen a G√≥lya pressz√≥ mŇĪint√©zm√©nyben filmklubok, filmmŇĪhelyek √ľzemelnek, amelyekre egyre nagyobb az √©rdeklŇĎd√©s.
Az ELTE Botanikus F√ľv√©szkert √ľvegh√°zakkal cs√°b√≠tja a Klinik√°k metr√≥meg√°ll√≥ k√∂rny√©k√©re a term√©szetkedvelŇĎket. B√©reljen lak√°st a Klinik√°k metr√≥meg√°ll√≥n√°l az, aki szeretne jap√°n cseresznyef√°k alatt s√©t√°lgatva kikapcsol√≥dni munka ut√°n, vagy vadreg√©nyes k√∂rnyezetben k√©sz√ľlni a vizsg√°kra.

Akik csak futt√°ban √©rnek r√° reggelizni, mindig tal√°lhatnak kedv√ľkre val√≥ helyet a 8. ker√ľletben

M√≠g Budapest eg√©sz√©ben igen ritk√°k a reggelizŇĎ-p√©ks√©gek, itt t√∂bb is akad. A De√°k t√©ren √©s a Corvin Mozin√°l b√°rki beugorhat egy kiflire, egy kaka√≥ra vagy √©pp szendvicsre, nem fogja megb√°nni, igen kedvezŇĎ √°rakkal dolgoznak a VIII. ker√ľleti boltok.
Azok sz√°m√°ra, akik √©pp csak harapnak valamit reggel √©s m√°r indulnak is, a legt√∂k√©letesebb v√°laszt√°s az, ha egy reggelizŇĎ-p√©ks√©g mellett b√©relnek lak√°st vagy kiad√≥ szob√°t. Azok azonban, akik t√∂bb idŇĎvel rendelkeznek, munk√°ba menet reggelizhetnek √©s be is v√°s√°rolhatnak a VIII. ker√ľleti R√°k√≥czi t√©ri v√°s√°rcsarnokban. Teh√°t a budapesti alb√©rlet keresŇĎ di√°koknak √©s dolgoz√≥knak kiv√°l√≥ lehet a J√≥zsef k√∂r√ļton vagy k√∂zvetlen mellette szob√°t vagy lak√°st b√©relni.

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva