Budapesti lak√°s √©s szoba az 7. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: √Ėn√°ll√≥ lak√°s
‚ÄĘ  1075, Bp., Rumbach S. u. 7.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 150.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Rezsi: Fogyaszt√°s szerint

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ C√≠m: 1075, Bp., Rumbach. S. u. 10.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 60-85.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft/h√≥

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1075, Bp., Ak√°cfa u. 24.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 60 - 75.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

Mi√©rt szeretj√ľk a VII. ker√ľletet?


Szeretne az otthonihoz hasonl√≥, m√©gis a belv√°rosi ny√ľzsgŇĎ √©letm√≥ddal √∂sszhangban egy gy√∂ny√∂rŇĪ 7. ker√ľleti alb√©rletet Budapesten? Akkor j√≥ helyen j√°r.
A VII. ker√ľlet kis √©ttermeinek, csal√°dias kifŇĎzd√©inek k√∂rny√©k√©n, a Kir√°ly, √©s a Wessel√©nyi utca √∂lel√©s√©ben, a turist√°k √°ltal is felkapott Klauz√°l t√©r k√∂zel√©ben √©rdemes kiad√≥ alb√©rletet keresnie Budapesten. N√°lunk a 7. ker√ľlet legjobb r√©sz√©n a De√°k Ferenc t√©r k√∂zvetlen k√∂zel√©ben tal√°lhat kiad√≥ szob√°kat vagy √∂n√°ll√≥ kiad√≥ lak√°st is.

A hetedik ker√ľlet sz√≠v√©bŇĎl, a l√ľktetŇĎ De√°k t√©rrŇĎl Budapest legt√∂bb pontja gyorsan el√©rhetŇĎ

Az √°ll√°skeresŇĎk sz√°m√°ra, akik m√©g nem tudj√°k biztosan v√©g√ľl hol is fognak elhelyezkedni, a legt√∂k√©letesebb v√°laszt√°s lak√°s vagy szoba b√©rl√©sre a 7. ker√ľleti De√°k t√©r, ahol kiv√°l√≥ felsz√≠ni k√∂zleked√©s mellett, h√°rom metr√≥vonal kapcsol√≥dik √∂ssze, √©s amellyel √≠gy Budapestnek szinte minden pontja k√∂nnyed√©n, r√∂vid idŇĎ alatt el√©rhetŇĎ. Budapesten a 7. ker√ľleti De√°k t√©ri kiad√≥ alb√©rletek a legkeresettebbek a statisztik√°k alapj√°n.

Amennyiben a Kir√°ly utca k√∂rny√©k√©n b√©rel lak√°st, minden flanc √©s feszeng√©s n√©lk√ľl ehet igaz√°n j√≥kat

Annak, aki szereti a kiskock√°s ter√≠tŇĎk hangulat√°t, az igazi, hagyom√°nyos magyaros √©teleket, az olyan helyeket, ahova el√©g csak √ļgy beesni √©s nem kell elŇĎre foglalni egy talpalatnyi helyet, aj√°nljuk a VII. ker√ľlet kis vend√©glŇĎit.
Budapest 7. ker√ľlet√©ben b√©relve lak√°st, b√°rmikor biztosra veheti, hogy egy-egy vend√©gl√°t√≥egys√©gben, hangulatos kis kifŇĎzd√©ben tisztess√©gesen bevacsor√°zhat √ļgy, hogy nem kell inget gaty√°t r√°k√∂ltenie a v√©gsz√°ml√°ra.
Sokaknak csak √°lom a folyton pezsgŇĎ √©jszakai √©letet k√∂zep√©ben lakni, azonban a Kir√°ly utca 13. √©s a Dob utca 16. sz√°m k√∂z√∂tt m√©g ez sem lehetetlen, hiszen itt h√ļz√≥dik az igaz√°n egyedi atmoszf√©r√°j√ļ, sz√°mos kis vend√©gl√°t√≥egys√©get √©s hangulatos b√°rt mag√°ba foglal√≥ Gozsdu udvar. A Kir√°ly utca k√∂rny√©k√©n lakni r√°ad√°sul sosem unalmas, ezt j√≥l tudj√°k azok, akik a k√∂rny√©ken b√©relnek maguknak ingatlant.

A 7. ker√ľletben nem csak a b√©relhetŇĎ ingatlanok √°ra nem sz√°lltak el, de az √©ttermek √°rai is megfizethetŇĎk

A VII. ker√ľleti Kazinczy utca k√∂rny√©ke Budapestnek egy olyan kiv√°l√≥an mixelt, soksz√≠nŇĪ r√©sze, ahol a legv√°ltozatosabb √≠zeket sorakoztatj√°k fel az egym√°st √©rŇĎ kisebb √©ttermek, kifŇĎzd√©k √©s food truckok.
Itt minden az, ami. Semmi sem akar t√∂bbnek l√°tszani. Aki itt keres kiad√≥ budapesti alb√©rletet, ezzel t√∂k√©letesen tiszt√°ban is van. Mint ahogy azzal is, hogy minŇĎs√©g √©s √°rfekv√©s tekintet√©ben √©tteremrŇĎl √©tteremre, kifŇĎzd√©rŇĎl kifŇĎzd√©re a legjobbat kapja az, aki im√°d v√°ltozatosan √©tkezni.

Munka után a legjobb egy kis teraszos, romkocsmás-lazulós fröccsözés a Madách-házak ölelésében

A ‚Äět√ļlh√°jpolt‚ÄĚ, turistacsapda b√°rok √©s ped√°ns gurm√©-bisztr√≥k helyett ink√°bb a szaftos-illatos kifŇĎzd√©k √©s az egyedi st√≠lus√ļ, besz√©lgetŇĎs romkocsm√°k ny√ľzsgŇĎ, fiatalos hangulata vonzza?
Ez esetben √©rdemes olyan k√∂rny√©ken levŇĎ b√©relhetŇĎ lak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lnie, mint p√©ld√°ul az art deco st√≠lus√ļ Mad√°ch t√©r, vagyis a De√°k t√©r.
Azonban ne √≠t√©lj√ľnk elsŇĎre, a romkocsm√°kon t√ļl is van √©let a 7. ker√ľletben, a Kir√°ly utc√°ban √©s annak k√∂rny√©k√©n ugyanis mindenf√©le sz√≥rakoz√≥ helyet megtal√°lhat az, aki itt b√©rel budapesti alb√©rletet. Itt lakva b√°rki szabadon v√°logathat az √©jszakai √©let sz√≥rakoz√≥ helyei, az √ļjhull√°mos kis k√°v√©z√≥k, a gy√ľm√∂lcs√∂ktŇĎl roskadoz√≥, egzotikus kokt√©lokat felsorakoztat√≥ b√°rok √©s a legjobb, k√∂nnyŇĪ boroz√≥s- fr√∂ccs√∂zŇĎs, long-drinkes bisztr√≥k k√∂z√∂tt. Ha n√°lunk b√©rel kiad√≥ szob√°t vagy lak√°st Budapest 7. ker√ľlet√©ben a Rumbach Sebesty√©n utc√°ban, azt biztosan nem fogja megb√°nni!
 

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva