Budapesti lak√°s √©s szoba az 6. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1066, Bp., Weiner L. u. 10.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 60 - 85.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

‚ÄĘ T√≠pusa: √Ėn√°ll√≥ lak√°s
‚ÄĘ 1066, Bp., Weiner L. u. 20.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 130.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Rezsi: Fogyaszt√°s szerint

Mi√©rt szeretj√ľk a VI. ker√ľletet?


A 6. ker√ľlet, azaz Ter√©zv√°ros, Budapest egyik legkisebb, ny√ľzsgŇĎ √©letritmus√ļ ker√ľlete. Ez a kiv√°l√≥ t√∂megk√∂zleked√©sŇĪ, soha nem alv√≥ ker√ľlet h√≠res pezsgŇĎ √©let√©rŇĎl. Vonzanak a sz√≠nvonalas mŇĪv√©szeti vagy a p√∂rgŇĎs √©jszakai programok? SemmirŇĎl se szeretn√©l lemaradni? B√©relj lak√°st VI. ker√ľletben a Ter√©zv√°rosban!

Alb√©rletet keresŇĎknek √©rdemes tudniuk, hogy Ter√©zv√°ros k√©t r√©szbŇĎl √°ll, amelyet gyakran az ingatlanb√©rleti d√≠jak is t√ľkr√∂znek.
A dr√°g√°bb √°r fekv√©sŇĪ a BelsŇĎ-ter√©zv√°rosi r√©sz, amely a Nyugati p√°lyaudvar-Nagyk√∂r√ļt vonal√°t√≥l nyugatra, a belv√°ros fel√© esik. A csendesebb keleti r√©sze a V√°rosliget felŇĎli K√ľlsŇĎ-Ter√©zv√°ros, amelyet PacsirtamezŇĎnek is neveznek.
K√∂sz√∂nhetŇĎen azonban a kiv√°l√≥ felsz√≠ni t√∂megk√∂zleked√©snek ak√°r a k√∂r√ļti 4-6-os villamossal, ak√°r a ker√ľletet beh√°l√≥z√≥ sz√°mtalan aut√≥busz vagy √©ppen troli √ļtvonalon is induljunk √ļtnak, a 6. ker√ľleten bel√ľl mindenhonnan minden percek alatt el√©rhetŇĎ. √ćgy szinte garant√°lt, hogy egyetlen fontos programot sem fog lek√©sni, ha a VI. ker√ľletben b√©rel lak√°st vagy szob√°t.
A Metr√≥, a F√∂ldalatti √©s a Nyugati p√°lyaudvar ‚Äď Nyugati t√©r is mintegy karny√ļjt√°snyira van a Ter√©zv√°rosban, √≠gy innen van a legjobb es√©lye arra, hogy t√°volabbi √ļti c√©ljait is hamarabb √©rje el, mintha Budapest egy√©b ker√ľleteibŇĎl indulna √ļtnak.
A 6. ker√ľlet az opera-, operett- √©s sz√≠nh√°zmŇĪv√©szet kedvelŇĎk Mekk√°ja
A kult√ļra √©s a mŇĪv√©szet szerelmesei amennyiben a VI. ker√ľletben b√©relnek lak√°st vagy szob√°t maguknak, minden bizonnyal megtal√°lj√°k sz√°m√≠t√°saikat! Az Oper√°t√≥l a Toldi mŇĪv√©sz moziig sz√©les spektrumon mozognak a kultur√°lis programlehetŇĎs√©gek a Ter√©zv√°rosban.
A Sz√≠nh√°zak ter√©n bŇĎvelkedŇĎ belv√°rosi 6. ker√ľletben mindig van hol kikapcsol√≥dni a sz√≠nvonalas sz√≥rakoz√°sra, kikapcsol√≥d√°sra v√°gy√≥knak. A Radn√≥ti Sz√≠nh√°z, az Operettsz√≠nh√°z vagy √©pp a Th√°lia Sz√≠nh√°z aktu√°lis reperto√°rj√°b√≥l √©pp √ļgy √©rdemes h√©trŇĎl-h√©tre szemezgetni, mint a Mikroszk√≥p Sz√≠npad, a Centr√°l Sz√≠nh√°z vagy √©pp a J√°t√©ksz√≠n elŇĎad√°sai k√∂z√ľl.
Ter√©zv√°rosban minden el√©rhetŇĎ, ami szem s sz√°jnak ingere
K√ľl√∂nleges kokt√©lok, fullos limon√°d√©k, hagyom√°nyos √©s f√ļzi√≥s konyha, h√ļssal vagy √©pp h√ļs n√©lk√ľl, a VI. ker√ľlet √©ttermeiben √©s bisztr√≥konyh√°iban minden el√©rhetŇĎ, ami szem s sz√°jnak ingere. A v√°ltozatos gasztron√≥miai √©s k√ľl√∂nleges kulin√°ris √©lm√©nyek kedvelŇĎinek elsŇĎsorban az Andr√°ssy √ļt √©s a Nagyk√∂r√ļt, valamint a Nyugati t√©r √©s k√∂rny√©k√©t aj√°nljuk lak√°s √©s szoba b√©rl√©s√©re.
A sz√≠nvonalas gasztron√≥miai √©lm√©nyek ut√°n, annak, aki laz√°bb kikapcsol√≥d√°sra v√°gyik a NagymezŇĎ utc√°n √©s k√∂rny√©k√©n √©rdemes hajnalig kalandozni.
A k√∂tetlenebb besz√©lget√©sekre √∂ssze√ľlŇĎ bar√°ti t√°rsas√°gok nagy kedvenceitŇĎl, a k√ľl√∂nleges hangulat√ļ kerthelys√©gektŇĎl a felkapott, k√©zmŇĪves s√∂r√∂kben tobz√≥d√≥ romkocsm√°kon √°t eg√©szen az extr√©m √©jszakai b√°rokig ugyanis itt igen sz√©les az √©jszakai √©let palett√°ja.
Ter√©zv√°rosr√≥l b√°tran kijelenthetŇĎ, hogy √©p√ľleteit tekintve tal√°n Budapest legszebb pesti ker√ľlete
Sz√≠vesen korz√≥zna ak√°r minden nap a plat√°nf√°kkal √∂vezett Andr√°ssy √ļton, ahol a barokk a neorenesz√°nsz √©s szecesszi√≥ egym√°ssal kar√∂ltve j√°r?
A Ter√©zv√°rost √°tszelŇĎ √©s a HŇĎs√∂k ter√©ben v√©gzŇĎdŇĎ, 2310 m√©ter hossz√ļ Andr√°ssy √ļt, impoz√°ns √©p√ľleteivel 2002 √≥ta a Vil√°g√∂r√∂ks√©g r√©sz√©t k√©pezi √©s k√∂rny√©k√©n sz√°mos kultur√°lis-, √©s t√∂rt√©nelmi szempontb√≥l is igen √©rdekes nevezetess√©g tal√°lhat√≥.
B√©reljen ingatlant ebben a szemet gy√∂ny√∂rk√∂dtetŇĎ nagypolg√°ri k√∂rnyezetben, amely k√∂zponti szerepet t√∂lt be a budapestiek √©let√©ben. B√©reljen kiad√≥ alb√©rletet Budapest 6. ker√ľlet√©ben!

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva