Belv√°rosi lak√°s √©s szoba az 5. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1056, Bp., Kecskem√©ti u. 9.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 70 - 80.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

‚ÄĘ T√≠pusa: √Ėn√°ll√≥ lak√°s
‚ÄĘ C√≠m: 1056, Bp., V√°ci u. 52.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 200.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Rezsi: Fogyaszt√°s szerint

Mi√©rt szeretj√ľk az 5. ker√ľletet?

Az √∂t√∂dik ker√ľlt Budapest sz√≠ve, A Belv√°ros, sŇĎt Magyarorsz√°g k√∂z√©ppontja is, hiszen itt tal√°lhat√≥ a Parlament, amely a Kossuth t√©ren magasodva uralja a fŇĎv√°ros pesti oldal√°nak panor√°m√°j√°t.

Szeretn√©l Budapest leghangulatosabb, Pest legelitebb ker√ľlet√©ben √©lni? B√©relj az √∂t√∂dik ker√ľletben alb√©rletet!

Az V. ker√ľlet egyszerre gazdag sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©gekben, kultur√°lis √©rt√©kekben √©s z√∂ld ter√ľletekben. R√°ad√°sul m√©g a (t√∂meg)k√∂zleked√©se is kiv√°l√≥, hiszen troli, busz, villamos vagy metr√≥ k√∂z√ľl valamelyik biztosan el√©rhetŇĎ a ker√ľlet b√°rmely pontj√°r√≥l percek alatt, √©s a kis utc√°kban sem szokott jellemzŇĎen dug√≥ kialakulni.

Az √∂t√∂dik ker√ľlet fŇĎbb k√∂zleked√©si csom√≥pontjai

Ha a Belv√°rosban az√©rt keres alb√©rletet, hogy k√∂zel legyen a munkahely√©hez, a legjobb d√∂nt√©st hozza. Az V. ker√ľletben tal√°lhat√≥ a legt√∂bb t√∂megk√∂zleked√©si csom√≥pont, illetve aut√≥val is k√∂nnyed√©n lehet navig√°lni, √©s p√°r perc alatt t√∂bb h√≠d, illetve a Nagyk√∂r√ļt is el√©rhetŇĎ.

Munkahely viszonylat√°ban √©rdemes alb√©rlet az 5. ker√ľletben a Kossuth t√©r (M2-es Metr√≥), a V√∂r√∂smarty t√©r (M1-es Metr√≥, azaz Kisf√∂ldalatti) vagy a De√°k t√©r (M1, M2 √©s M3 Metr√≥k csom√≥pontja, sz√°mos busz- √©s villamosj√°rat v√©g√°llom√°sa vagy meg√°ll√≥helye) k√∂rny√©k√©n b√©relni. R√°ad√°sul a legfontosabb villamosj√°ratok (2-es, 4-6-os) √©s buszj√°ratok (5-√∂s, 7-es, 9-es) egyar√°nt p√°r perc alatt el√©rhetŇĎk, ha az V. ker√ľletben b√©rel lak√°st.

Az √∂t√∂dik ker√ľletben kiv√°l√≥ a gasztron√≥mia √©s sok a pub

A Belv√°rosban igazi nemzetk√∂zi gasztron√≥miai ‚Äě√©lm√©ny cunami‚ÄĚ v√°r arra, aki az V. ker√ľletben vesz ki alb√©rletet √©s √ļgy d√∂nt, v√©gigk√≥stolja a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ n√©pek konyh√°it. A magyaros, t√∂r√∂k √©s k√≠nai √©ttermek √©vek √≥ta alapvetŇĎnek tekinthetŇĎk, √°m megtal√°lhat√≥k mellett√ľk a g√∂r√∂g, a vietn√°mi, a thai vagy √©ppen az indiai konyha is.

A legjobb √©ttermek a K√°lvin t√©rhez √©s a FŇĎv√°m t√©rhez k√∂zel tal√°lhat√≥k, illetve a Parlament √©s a Szabads√°g t√©r k√∂rny√©k√©t aj√°nljuk lak√°s b√©rl√©s√©re, ha fontos a minŇĎs√©gi gasztron√≥mia.

Alb√©rletet a Sz√©chenyi Istv√°n t√©r, a De√°k t√©r √©s az Astoria k√∂rny√©k√©n b√©reljen, ha veget√°ri√°nus vagy veg√°n, mert ezen a k√∂rny√©ken fogja megtal√°lni a kedvenc √©ttermeit, hiszen ilyenbŇĎl is (egyre) t√∂bb tal√°lhat√≥ az V. ker√ľletben.

A megannyi k√°v√©z√≥ √©s cukr√°szda ny√°ron remek lehetŇĎs√©get k√≠n√°l a teraszos, utcai ki√ľlŇĎs helyekkel, √©s a hidegebb idŇĎben is sz√≠vesen l√°tja a felfriss√ľl√©sre, besz√©lget√©sre v√°gy√≥ vend√©geket, kiv√°ltk√©ppen a Ferenciek ter√©n√©l √©s az Arany J√°nos utc√°ban.

Az √∂t√∂dik ker√ľlet kultur√°lis k√∂zpont

Aki az V. ker√ľletbe k√∂lt√∂zik, az Budapest √©vsz√°zadok √≥ta vir√°gz√≥ r√©sz√©ben tal√°l otthonra, ahol l√©pten-nyomon t√∂rt√©nelmi eml√©kekre bukkanhat, √©s ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen sz√°mos m√ļzeumnak √©s gal√©ri√°nak is otthont ad a ker√ľlet. A Parlament √©s a Kossuth t√©r k√∂rny√©k√©n alb√©rletet b√©relve szinte tapinthat√≥v√° v√°lik a t√∂rt√©nelem, √©s a k√∂rny√©k √©p√≠t√©szeti remekmŇĪveknek sz√°m√≠t√≥ h√°zaiban lakni √∂nmag√°ban is kiv√°lts√°gos helyzet.

Az antikvit√°sok ir√°nt √©rdeklŇĎdŇĎknek is j√≥ h√≠r√ľnk van, az √∂t√∂dik ker√ľletben tal√°lhat√≥ a legt√∂bb gal√©ria, antikvit√°s- √©s r√©gis√©g keresked√©s. Ha a Kossuth t√©r k√∂rny√©k√©n, a Falk Miksa utc√°n√°l vagy Balaton utc√°n√°l k√∂lt√∂zik alb√©rletbe, ahol kedv√ľkre v√°logathatnak szobrok, festm√©nyek, √©tk√©szletek √©s megannyi m√°s relikvia k√∂z√∂tt.

Az √∂t√∂dik ker√ľlet gyerek- √©s kutyabar√°t

Sokak sz√°m√°ra fontos a lak√°suk kiv√°laszt√°sakor, hogy a gyermekeik, vagy h√°zi√°llataik sz√°m√°ra is tal√°ljanak z√∂ld ter√ľletet. Az V. ker√ľlet, b√°r belv√°ros, t√∂bb parkkal √©s kutyafuttat√≥val is rendelkezik, illetve t√∂megk√∂zleked√©ssel is t√∂bb nagy park (pl. Margit-sziget, V√°rosliget) el√©rhetŇĎ legfeljebb h√ļsz perc alatt.

Aki a kisgyerekkel, kuty√°val k√∂lt√∂zne alb√©rletbe az V. ker√ľletbe, azoknak felt√©tlen√ľl javasoljuk ak√°r az Olimpia park, ak√°r a K√°rolyi kert k√∂rny√©k√©t alb√©rletet keresni.

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva