Budapesti lak√°s √©s szoba az 19. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1191, Bp. √úllŇĎi √ļt 178.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 45 - 60.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

Mi√©rt szeret√ľnk a 19. ker√ľletben √©lni?

A 19. ker√ľlet, Kispest ide√°lis lak√°sb√©rl√©sre √©s olcs√≥ szoba b√©rl√©sre mindazoknak, akik kedvezŇĎ √°ron csal√°dias helyen keresnek alb√©rletet Budapesten.
A 19. ker√ľlet k√∂zleked√©se kiv√°l√≥, a rept√©r is k√∂zel van, teh√°t aki sokat utazik k√ľlf√∂ldre, vagy Budapesten bel√ľl, vagy szereti a hangulatos utc√°kat, Kispest az ide√°lis hely a lak√°s vagy szoba b√©rl√©sre!

Ak√°r csal√°dias hangulat√ļ, kisebb csal√°di h√°zban akar alb√©rletbe k√∂lt√∂zni, ak√°r olcs√≥bb, t√∂mbh√°zi lak√°st szeretne kib√©relni valaki, Kispest t√∂k√©letes v√°laszt√°s. A XIX. ker√ľlet k√©t v√°rosr√©szbŇĎl √°ll: a csal√°di h√°zas, √∂n√°ll√≥ miniv√°rosnak sz√°m√≠t√≥ WekerletelepbŇĎl √©s az √∂t- √©s t√≠zemeletes t√∂mbh√°zak alkotta kispesti r√©szbŇĎl.
A 3-as metr√≥ v√©g√°llom√°sa, a ‚ÄěK√∂ki‚ÄĚ k√∂rny√©k√©n √©rdemes alb√©rletet keresnie annak, aki gyorsan akar eljutni ak√°r d√©lpesten, ak√°r eg√©sz Budapesten b√°rhov√°. Mivel a rep√ľlŇĎt√©r is kellŇĎen k√∂zel van ahhoz, hogy hamar ki√©rjen az ember, ugyanakkor el√©g t√°vol is ahhoz, hogy a l√©gik√∂zleked√©s zaja ne legyen zavar√≥, aki sokat utazik k√ľlf√∂ldre, szint√©n Kispesten keressen lak√°st b√©rl√©sre.

A 19. ker√ľlet Budapest d√©lpesti v√°rosk√∂zpontja

Kispestet akkor nevezt√©k ki d√©lpest v√°rosk√∂zpontj√°v√°, amikor 1950-ben Budapesthez csatolt√°k. Ennek megfelelŇĎen zajlott a ker√ľlet fejleszt√©se is, √©s t√∂bb csom√≥pont is fel√©p√ľlt, ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen pedig a k√∂zleked√©se is kiv√°l√≥.
Akinek fontos a mobilit√°s, a 19. ker√ľletben a K√∂ki, azaz a KŇĎb√°nya-Kispest metr√≥v√©g√°llom√°s k√∂rny√©k√©n keressen kiad√≥ alb√©rletet. A K√∂ki termin√°l egyszerre k√∂zleked√©si csom√≥pont (3-as metr√≥, vas√ļt√°llom√°s √©s buszv√©g√°llom√°s) √©s egy hatalmas bev√°s√°rl√≥k√∂zpont, ahonnan eg√©sz Budapest viszonylag hamar el√©rhetŇĎ.
A Hat√°r √ļt szint√©n fontos csom√≥pont Kispesten, ahol a 3-as metr√≥, t√∂bb buszj√°rat √©s villamos is meg√°ll, ez√©rt t√∂megk√∂zlekedŇĎknek ezen a k√∂rny√©ken √©rdemes alb√©rletet keresnie.
A ker√ľlet egyik hat√°r√°t jelentŇĎ NagykŇĎr√∂si √ļtr√≥l p√°r perc alatt el lehet √©rni aut√≥val egyik ir√°nyban a K√∂nyves K√°lm√°n k√∂rutat, a m√°sik ir√°nyban az M5-√∂s aut√≥p√°ly√°t, ez√©rt, ha sokszor utazik valaki vid√©kre, √©rdemes a NagykŇĎr√∂si √ļt k√∂rny√©k√©n lak√°st b√©relnie.
A Hunyadi utca t√©rs√©g√©ben annak √©rdemes alb√©rletet keresnie, aki szint√©n p√°r perc aut√≥z√°ssal akar eljutni Budapest fŇĎbb √ļtvonalaira, viszont jobban kedveli a csendesebb utc√°kat.

A XIX. ker√ľlet kult√ļra- √©s csal√°dbar√°t

A kispesti Wekerletelepen √©rdemes alb√©rletet keresnie annak, aki a k√ľl√∂nleges, csal√°dbar√°t k√∂rnyezetet szereti. A huszadik sz√°zad elej√©n fel√©p√ľlt, val√≥s√°gos miniv√°ros k√ľl√∂nleges elrendez√©ssel √©p√ľlt fel: a k√∂rnyezŇĎ utc√°khoz k√©pest 45¬į-kal elforgatva alak√≠tott√°k ki az √ļth√°l√≥zat√°t.
Aki a Wekerletelepen keres lak√°st b√©rl√©sre, t√©nylegesen kertv√°rosba k√∂lt√∂zhet, mert eleve annak sz√°nt√°k: a kisebb csal√°di h√°zak √©s a n√©h√°ny lak√°sos t√°rsash√°zak mind rendelkeznek saj√°t kerttel, rengeteg a fa √©s a z√∂ld ter√ľlet, √©s a K√≥s K√°roly teret bar√°ts√°gos kis √ľzletek szeg√©lyezik.
A huszadik sz√°zad m√°sodik fel√©ben fel√©p√≠tett kispesti t√∂mbh√°zak m√°r ink√°bb a helykihaszn√°l√°sr√≥l sz√≥lnak, √©s ennek megfelelŇĎen olcs√≥bbak is az itteni lak√°sok. Akit kev√©sb√© √©rdekel a z√∂ld k√∂rnyezet, √°m ann√°l fontosabb, hogy minden k√∂zint√©zm√©ny k√∂zel legyen, annak a kispesti v√°rosr√©szben √©rdemes a 19. ker√ľletben kiad√≥ alb√©rletet keresnie.
 

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva