Budapesti lak√°s √©s szoba az 13. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: √Ėn√°ll√≥ lak√°s
‚ÄĘ C√≠m: 1132, Bp., Gy√∂ngyh√°z u. 3
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 150.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Rezsi: Fogyaszt√°s szerint

Mi√©rt szeret√ľnk a 13. ker√ľletben √©lni?

 

A XIII. ker√ľlet Budapest egyik legdinamikusabban fejlŇĎdŇĎ √ľzleti negyede. Aki a 13. ker√ľletben b√©rel alb√©rletet Budapesten, igaz√°n szerencs√©s ker√ľletbe k√∂lt√∂zik, hiszen ez egy modern, kiv√°l√≥ k√∂zleked√©ssel rendelkezŇĎ r√©sze a fŇĎv√°rosnak.
Ak√°r a 13. ker√ľletben, ak√°r a Belv√°rosban van az irod√°d, itt v√°lassz alb√©rletet!
Mindenkinek √©rdemes a XIII. ker√ľletben alb√©rletet v√°lasztania, aki szereti, ha gyorsan eljut Budapest b√°rmely ter√ľlet√©re, vagy aki egy modern irodah√°zban akar dolgozni, esetleg szereti, ha k√∂zel van a Belv√°roshoz, de szolidabb √°rakon akar lak√°st b√©relni.
A 13. ker√ľlet Budapest egyik legnagyobb r√©sze. A pesti oldalon tal√°lhat√≥, a Duna, √öjpest, a Nagyk√∂r√ļt √©s a Nyugati p√°lyaudvarb√≥l indul√≥ vas√ļtvonal √°ltal hat√°rolt ter√ľleten. Mindh√°rom t√∂rt√©nelmi v√°rosr√©szben (√öjlip√≥tv√°ros, Angyalf√∂ld, Vizafog√≥) kiv√°l√≥ak a lak√°s√°rak, a k√∂zleked√©s, a munkalehetŇĎs√©g, a k√∂zint√©zm√©nyek h√°l√≥zata √©s a sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©gek ‚Äď egysz√≥val ide√°lis ker√ľlet a budapesti alb√©rlet v√°laszt√°sra ak√°r egyed√ľl, ak√°r p√°rban, ak√°r csal√°dostul.

A XIII. ker√ľlet Budapest √ľzleti negyede

A V√°ci √ļt ment√©n sz√°mos modern irodah√°z tal√°lhat√≥ √©s egyre t√∂bb hazai √©s nemzetk√∂zi c√©g v√°lasztja a 13. ker√ľletet a helyi k√∂zpontj√°nak. K√©t nagy bev√°s√°rl√≥ k√∂zpont (a Westend √©s a Duna pl√°za), √°llami √©s mag√°nk√≥rh√°z, sŇĎt a Vasas SC stadionja is itt tal√°lhat√≥.
A k√∂zbiztons√°g is eg√©szen j√≥ a ker√ľletben, k√∂sz√∂nhetŇĎen annak, hogy itt tal√°lhat√≥ a rendŇĎrs√©g orsz√°gos √©s budapesti fŇĎkapit√°nys√°ga. Az olyan, orsz√°gos hat√≥k√∂rŇĪ int√©zm√©nyek k√∂zpontja, mint a nyugd√≠jfoly√≥s√≠t√≥ vagy a NAV, szint√©n a XIII. ker√ľletben tal√°lhat√≥, √≠gy ak√°r a mag√°nszektorban, ak√°r k√∂zszf√©r√°ban dolgozik valaki, a 13. ker√ľlet kiv√°l√≥ v√°laszt√°s a lak√°s √©s szoba b√©rl√©sre.

A 13. ker√ľlet k√∂zleked√©se kiv√°l√≥

√Črdemes a V√°ci √ļt (3-as metr√≥), a Nagyk√∂r√ļt (4-6 villamos) vagy a Hung√°ria k√∂r√ļt (1-es villamos) vonz√°sk√∂rzet√©ben b√©relnie alb√©rletet annak, akinek fontos, hogy gyorsan eljusson b√°rhov√° ak√°r a ker√ľleten bel√ľl, ak√°r Budapesten, mert ezek a legforgalmasabb √ļtvonalak k√∂z√© tartoznak, kiv√°l√≥ t√∂megk√∂zleked√©ssel nappal √©s √©jszaka egyar√°nt.

Annak is a 13. ker√ľletben javasolt Budapesten alb√©rletet keresni, aki rajong a vas√ļt√©rt, mert itt tal√°lhat√≥ a Vas√ļtt√∂rt√©neti Park √©s a Nyugati p√°lyaudvar egyar√°nt. Az √ļtvonal h√°l√≥zat elsŇĎrang√ļ, √≠gy a cs√ļcsforgalom idej√©n is bŇĎven tal√°l menek√ľlŇĎ √ļtvonalat az, aki ink√°bb aut√≥val k√∂zlekedne.
Ha pedig valaki ink√°bb ker√©kp√°rral j√°r, akkor a 13. ker√ľlet szint√©n megfelelŇĎ ter√ľlet a lak√°s vagy szoba b√©rl√©sre, mert j√≥l ki√©p√≠tettek a ker√©kp√°rutak.

A XIII. ker√ľlet csal√°dbar√°t

A 13. ker√ľletbe √©rdemes csal√°dosan is k√∂lt√∂zni, hiszen olyan helyek tal√°lhat√≥k itt, mint a Margit-sziget, a Dag√°ly strandf√ľrdŇĎ, vagy k√∂zvetlen a ker√ľlet szomsz√©ds√°g√°ban az √Āllatkert. Nagy terek, t√∂bb k√∂zpark √©s persze √©ttermek, bev√°s√°rl√≥k√∂zpontok, k√≥rh√°zak, √©s b√∂lcsŇĎd√©tŇĎl egyetemig minden oktat√°si int√©zm√©nyt√≠pus megtal√°lhat√≥ a XIII. ker√ľletben.
R√°ad√°sul a kult√ļra ir√°nt rajong√≥k r√∂gt√∂n k√©t sz√≠nh√°zat (V√≠gsz√≠nh√°z √©s J√≥zsef Attila sz√≠nh√°z) √©s megannyi pubot, gal√©ri√°t tal√°lnak a ker√ľletben. J√≥ √∂tlet teh√°t ak√°r a Nagyk√∂r√ļthoz, ak√°r a Hung√°ria k√∂r√ļthoz k√∂zel alb√©rletet keresnie annak, aki szeret ak√°r csal√°dostul is kikapcsol√≥dni, √©s szolidabb √°ron keres lak√°st. B√©reljen lak√°st vagy szob√°t Budapest 13. ker√ľlet√©ben a Nyugati t√©r vonz√°sk√∂rzet√©ben!

 

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva