Budapest Üllői út 111. szoba 1.

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 70.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

Budapest Üllői út 111. szoba 2

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 75.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

Budapest Üllői út 111. szoba 3

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 75.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

Ingatlan leírása

A 9. kerület egyetemek közeli részén a Klinikák és a Nagyvárad tér között helyezkedik el az Üllői út 111. szám alatt. Ezen ingatlan 3 külön nyíló szobás, egy 5 szintes klasszikus társasház földszintjén.
A lakás ablakai a Sobieski János utcára, vagy a társasház belső udvarára néznek, így nagyon csendes, az Üllői út zaja nem hallatszik be egyáltalán. Elhelyezkedésének köszönhetően minden helyisége nagyon világos. Az ingatlan teljes körűen felújított és gépesített, fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.
Új műanyag bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége is igen alacsony. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.
Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.
Az ingatlanból kilépve Ludovika tér, a Nagyvárad tér és a Klinikák metrómegálló fogad, amelyek 5 perc sétára vannak a lakástól. A Klinikák metrómegállónál felszállva 5 percen belül a nagykörúton és a 4-es 6-os villamos útvonalán találjuk magunkat, ahonnan a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk szinte bárhová. Éjszakai járatok 5 percre, és szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.
Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció nagyon fontos tényező és szeretnének zöld fás környezetet maguk körül látni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva