1 sz alberlet lakhatasi tamogatas palyakezdoknek euroline zrt

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 80.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

2.sz.euroline zrt lakhatasi tamogatas szamlas alberlet budapest

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 75.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

3.sz.lakhatasi tamogatas euroline ingatlan zrt

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 75.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

Ingatlan leírása

A 9. kerület egyetemek közeli részén a Corvintól 2 percre helyezkedik el a Liliom u. 50. szám alatt. Ezen ingatlan 3 külön nyíló szobás, egyik szobának saját fürdő és WC-je van kialakítva. A lakás egy 3 szintes klasszikus átlagos állapotú társasház első emeletén (lift nincs) helyezkedik el, a Liliom mellékutcára néz két szoba ablaka, a 3. szobáé (aminek saját fürdőszobája van) pedig belső részre, így kellően csendes.
Elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden helyisége nagyon világos és napfényes. Az ingatlan teljes körűen felújított és gépesített, fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.
Új műanyag bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége is igen alacsony. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.
Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.
Az ingatlanból kilépve balra a Corvin pláza 2 percre, jobbra pedig a Boráros tér és a nagykörút, 4-es 6-os villamos, metrómegálló fogad, amelyek 3-5 perc sétára vannak a lakástól. A nagykörúton a 4-es 6-os villamos útvonalán és a Corvin metrómegállónál a belvárosban 5-10 perc alatt eljuthatunk szinte bárhová. Éjszakai járatok 2 percre a lakástól a Corvinnál állnak meg, és szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással, még akár gyalogosan is elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.
Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció nagyon fontos tényező.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva