Ingatlan típusa: különnyíló zárható szoba Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nm
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hó (1-2 főnél is) Saját fürdő, WC: nincs. Közös használatú
Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó (1-2 főnél is) Belmagasság: 3 m feletti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztás Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs. Közös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő. Szobai ablak nézete: belső udvarra, kertre
2 fő esetében emelkedik az ár? Nem. Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
  Ágy típusa: 160X200cm-es kárpitos ágy

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen Ferenc krt. 40. – 4. szobája a belső udvarra - kertre néz, így meglepően csendes, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be. Ezen kívül még 3 szoba lakóival kell osztozni a lakáson, illetve egy szoba lakójával a közös fürdőszobán és WC-n, hiszen a többi két másik szobának saját használatú fürdője és WC-je van, így ők azt nem használják.

A társbérlők 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor az övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlan a Ferenc krt. 40. szám alatt található egy klasszikus többlakásos társasházban. Az ingatlanból kilépve a Ferenc körúton a 4-es 6-os villamos és a Corvin metrómegálló fél percre található gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenütt van.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva