Ingatlan típusa: Önálló lakás  Lift: Nincs
Lakás bérleti díja: 150.000 Ft/hó   
 Fürdő, WC: 1 db
Rezsi díja: Fogyasztás alapján  Nyílászárók: új, műanyag
Közös költség: ~12.000 Ft  Belmagasság: 3 m feletti
TV/internet összesen: ~ 13.500 Ft  Design: modern
Elrendezés: Am. konyha + 2 háló  Fűtés: konvektoros fűtés
Emelet: 2. emelet  Szobai ablakok nézete: udvari

Rövid leírás az ingatlanról:
Teljes körűen felújított és gépesített amerikai konyhás nappali étkezővel + 2 db egymástól teljesen különálló és zárható hálószobás lakás (egyik szoba kb. 12nm-es, a másik kb. 30 nm-es) a Rumbach Sebestyén u. 7. szám alatt egy átlagos állapotú 3 szintes társasház 2. emeletén (lift nincs). A vagyon megőrzése céljából biztonsági vasrács és vasajtó, illetve riasztó került fel. A belmagasság kb. 3,5 méter, a falazata tégla építésű, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági acél ajtó. A lakásban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50 Mbit/sec villámgyors internet van. Konvektoros gázfűtése és meleg víz ellátása (melegvíztároló bojler) miatt a rezsi igen alacsony, még a téli időszakokban is.
Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.
Környék: Budapest, és a 7. kerület egyik legjobb, legnívósabb részén a Deák tér és Gozsdu udvar szomszédságában van, mégis udvari elhelyezkedésének köszönhetően csendes. Az ingatlanból kilépve a belváros közepén találjuk magunkat. Kiváló biztonságos környék és közlekedés szempontjából is tökéletes, kiskörút, 47,48,49-es villamos, M1, M2, M3-as metró csomópontja (metrómegálló 3 percre gyalogosan), éjszakai járatok is a háztól 3 perc sétára találhatóak. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással gyorsan megközelíthető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenütt van. Parkolás a társasházzal szembeni parkolóházban térítési díj ellenében megoldható.
Ez az ingatlan teljes körűen felszerelt, gépesített, bútorozott, ahogy a képeken is látszik.
Azoknak a 18-50 év közötti személyeknek ajánljuk, akik szeretnek nívós, pörgős, de biztonságos környéken élni, megfizethető áron, és akiknek az ingatlan minősége, felszereltsége és a belvárosi elhelyezkedés és kiváló tömegközlekedés nagyon fontos.
 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva