Ingatlan típusa: különnyíló zárható szoba  Fürdő a lakásban: 3db
 Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hó  WC a lakásban: 2db
 Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó  Belmagasság: 3 m alatti
 Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztás  Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
 Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.  Közös használatú területek: konyha, fürdő
 Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.  Szobai ablak nézete: belső udvarra
 2 fő esetében emelkedik az ár? Nem.  Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
 Szoba hasznos alapterülete: kb. 26 nm  Ágy típusa: 160X200cm-es kárpitos ágy
 Saját fürdő, WC: nincs, közös használatú  Design: modern

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen 1. emeleti Rumbach S. u. 10. – 4. szobája a társasház belső udvarára néz, így meglepően csendes, a kiskörút zaja egyáltalán nem hallatszik be. A 3 fürdőnek köszönhetően csupán egy szoba lakóival kell osztozni a fürdőszoba használaton. Egy fürdőszobát csupán két szoba lakói használják és takarítják, amit közösen kell megbeszélni.
A társbérlők 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.
Az ingatlan a Károly krt. 9., vagy a társasház másik végén a Rumbach Sebestyén u. 10. szám alatt található egy klasszikus többlakásos társasházban. Az ingatlanból kilépve a kiskörúton a 47,48,49-es villamos, a Deák téri metrómegálló csomópontja (M1, M2, M3) 3 percre található gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva