Ingatlan t√≠pusa: √Ėn√°ll√≥ lak√°s  Lift: Van
Lak√°s b√©rleti d√≠ja: 130.000 Ft/h√≥   
 F√ľrdŇĎ, WC: 1 db
Rezsi d√≠ja: Fogyaszt√°s alapj√°n  Ny√≠l√°sz√°r√≥k: √ļj, mŇĪanyag
K√∂z√∂s k√∂lts√©g: ~10.000 Ft  Belmagass√°g: 3 m feletti
TV/internet √∂sszesen: ~ 7.000 Ft  Design: modern
Elrendez√©s: Nappali + 1 h√°l√≥  FŇĪt√©s: konvektoros fŇĪt√©s
Emelet: f√∂ldszint  Szobai ablakok n√©zete: udvari

Rövid leírás az ingatlanról:

Nappali + 1 h√°l√≥szob√°s lak√°s a Nyugati t√©r √©s Westend szomsz√©ds√°g√°ban egy 3 szintes t√°rsash√°z f√∂ldszintj√©n. A lak√°s bej√°rati ajtaja 12 ponton z√°r√≥d√≥ biztons√°gi f√©majt√≥, az ablakokon vasr√°cs v√©di a kedves b√©rlŇĎ vagyont√°rgyait az esetleges betolakod√≥kt√≥l. Az ingatlan teljes k√∂rŇĪen g√©pes√≠tett, b√ļtorozott. K√∂z√©pcsomagos k√°bel TV szolg√°ltat√°s √©s 50 Mbit/sec vill√°mgyors internet van bek√∂tve. Konvektoros g√°zfŇĪt√©se √©s meleg v√≠z ell√°t√°sa (melegv√≠zt√°rol√≥ bojler) miatt a rezsi igen alacsony, m√©g a t√©li idŇĎszakokban is.  Az ingatlan 2 havi kauci√≥ (b√©rleti d√≠j k√©tszerese) √©s elsŇĎ havi lakb√©rrel k√∂lt√∂zhetŇĎ. K√∂rny√©k: Budapest, √©s a 6. ker√ľlet egyik legjobb, legn√≠v√≥sabb r√©sz√©n a Nyugati t√©r √©s a Westend City Center szomsz√©ds√°g√°ban van, m√©gis udvari elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen csendes, nem hallatszik be a k√∂r√ļt zaja. Az ingatlanb√≥l kil√©pve a belv√°ros k√∂zep√©n tal√°ljuk magunkat. Kiv√°l√≥ biztons√°gos k√∂rny√©k √©s k√∂zleked√©s szempontj√°b√≥l is t√∂k√©letes, nagyk√∂r√ļt, 4-es 6-os villamos, metr√≥meg√°ll√≥ 3 percre gyalogosan, √©jszakai j√°ratok is a h√°zt√≥l 3 perc s√©t√°ra tal√°lhat√≥ak. Szinte az √∂sszes budapesti egyetem √©s fŇĎiskola 5-15 perces utaz√°ssal gyorsan megk√∂zel√≠thetŇĎ. Bev√°s√°rl√°si, kultur√°lis √©s sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©g b√°rmerre indulunk, minden√ľtt van. Parkol√°s a t√°rsash√°zzal szembeni parkol√≥h√°zban t√©r√≠t√©si d√≠j ellen√©ben megoldhat√≥.

Ez az ingatlan teljes k√∂rŇĪen felszerelt, g√©pes√≠tett, b√ļtorozott, ahogy a k√©peken is l√°tszik.

Azoknak a 18-50 √©v k√∂z√∂tti szem√©lyeknek aj√°nljuk, akik szeretnek n√≠v√≥s, p√∂rgŇĎs, de biztons√°gos k√∂rny√©ken √©lni, megfizethetŇĎ √°ron, √©s akiknek az ingatlan minŇĎs√©ge, felszerelts√©ge √©s a belv√°rosi elhelyezked√©s √©s kiv√°l√≥ t√∂megk√∂zleked√©s nagyon fontos.

Amennyiben felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√©t az ingatlan, √ļgy k√©rem, √≠rjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail c√≠mre, ahol t√°j√©koztatjuk, hogy az ingatlan kiad√≥ e jelenleg, (amennyiben nem, √ļgy aj√°nlunk c√©gen bel√ľl a b√©rlŇĎ saj√°t ig√©nyeihez m√©rten m√°s ingatlant) illetve megt√°rgyaljuk a tov√°bbi egy√©b r√©szleteket. A felt√ľntetett √°r m√°r tartalmazza a b√©rbead√≥i sz√°ml√°t is, emiatt nem emelkedik a b√©rlŇĎ k√∂lts√©ge az ingatlan b√©rl√©ssel kapcsolatban. C√©g√ľnknek nagyon sok alb√©rlet t√°mogat√°s vagy korm√°nyhivatali t√°mogat√°st √©lvezŇĎ b√©rlŇĎi vannak, √≠gy a lakhat√°si t√°mogat√°s param√©tereivel tiszt√°ban vagyunk, ebben seg√≠ts√©get is tudunk ny√ļjtani, ha van r√° ig√©nye a kedves b√©rlŇĎnek. Amennyiben fontos Neked a sz√°ml√°s alb√©rlet Budapesten, √ļgy √°llunk rendelkez√©sedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva