Ingatlan típusa: különnyíló zárható szoba  Fürdő a lakásban: 3db
 Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hó  WC a lakásban: 3db
 Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó  Belmagasság: 3 m alatti
 Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztás  Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
 Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.  Közös használatú területek: konyha
 Szobán belüli férőhely: maximum 1-2 fő.  Szobai ablak nézete: utcára
 Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nm  Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
 Saját fürdő, WC: van saját fürdője WC-je  Ágy típusa: 160X200cm-es ágy+matrac

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen Weiner Leó utcai lakás 2. szobája az utcára néz. A saját lakrészben található fürdőnek és WC-nek köszönhetően nem kell osztozni a fürdőszoba és WC használaton senkivel, tehát egy önálló lakrészünk van, a konyha csak az, ami közös használatú terület.

A társbérlők 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlanból kilépve a Nyugati téri metrómegállónál, a körúton és a Westendnél találjuk magunkat, a közlekedési eszközök 2 percre találhatóak gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 10-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva