Ingatlan t√≠pusa: √Ėn√°ll√≥ lak√°s  Lift: Van
Lak√°s b√©rleti d√≠ja: 200.000 Ft/h√≥   
 F√ľrdŇĎ, WC: 1 db
Rezsi d√≠ja: Fogyaszt√°s alapj√°n  Ny√≠l√°sz√°r√≥k: √ļj, mŇĪanyag
K√∂z√∂s k√∂lts√©g: ~17.000 Ft  Belmagass√°g: 3 m feletti
TV/internet √∂sszesen: ~ 15.000 Ft  Design: modern
Elrendez√©s: Nappali + 2 h√°l√≥szoba  FŇĪt√©s: cirk√≥val, radi√°toros √©s padl√≥fŇĪt√©s
Emelet: 2. emelet  Szobai ablakok n√©zete: udvarra, utc√°ra

Rövid leírás az ingatlanról:

Eme luxus szinten fel√ļj√≠tott √©s g√©pes√≠tett nappali + 2 h√°l√≥szob√°s ingatlan a V√°ci u. 52. sz√°m alatt tal√°lhat√≥ Budapest, √©s az 5. ker√ľlet legjobb, legn√≠v√≥sabb r√©sz√©n egy √°tlagos √°llapot√ļ, klasszikus, t√∂bblak√°sos 3 szintes t√°rsash√°zban. Ingatlan falazata t√©gla. √öj bej√°rati ajt√≥ √©s ny√≠l√°sz√°r√≥ ker√ľlt be√©p√≠t√©sre, √≠gy a rezsi igen alacsony, m√©g a t√©li idŇĎszakokban is. A lak√°sban k√∂z√©pcsomagos k√°bel TV szolg√°ltat√°s √©s 100Mbit/sec vill√°mgyors internet van. FŇĪt√©se √©s meleg v√≠z ell√°t√°sa a legkorszerŇĪbb kombi g√°zkaz√°nnal megoldott. FŇĪt√©srŇĎl a radi√°torok √©s a padl√≥fŇĪt√©s gondoskodik.
Az ingatlan 2 havi kauci√≥ (b√©rleti d√≠j k√©tszerese) √©s elsŇĎ havi lakb√©rrel k√∂lt√∂zhetŇĎ.
K√∂rny√©k: Az ingatlanb√≥l kil√©pve a belv√°ros k√∂zep√©n tal√°ljuk magunkat, ahol minden egy karny√ļjt√°snyira tal√°lhat√≥. A V√°ci utcai hangulat, √©s a turist√°k tov√°bb emelik eme s√©t√°l√≥utca preszt√≠zs√©t. K√∂zleked√©s szempontj√°b√≥l is t√∂k√©letes, kisk√∂r√ļt, metr√≥, √©jszakai j√°ratok is a h√°zt√≥l 5 perc s√©t√°ra vannak. Szinte az √∂sszes budapesti egyetem √©s fŇĎiskola 5-15 perces utaz√°ssal el√©rhetŇĎ. Bev√°s√°rl√°si, kultur√°lis √©s sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©g b√°rmerre indulunk, minden√ľtt megtal√°lhat√≥. Parkol√°s az egy utc√°ra l√©vŇĎ parkol√≥h√°zban megoldott t√©r√≠t√©si d√≠j ellen√©ben.
Eme lak√°s teljes k√∂rŇĪen felszerelt, g√©pes√≠tett, b√ļtorozott, ahogy a k√©peken is l√°tszik.
Olyan 18-50 √©v k√∂z√∂tti szem√©lyeknek aj√°nljuk, akik szeretnek n√≠v√≥s √©s preszt√≠zs k√∂rny√©ken √©lni, luxus k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, √©s akiknek a lak√°s minŇĎs√©ge, felszerelts√©ge √©s a belv√°rosi elhelyezked√©s nagyon fontos.

Amennyiben felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√©t az ingatlan, √ļgy k√©rem, √≠rjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail c√≠mre, ahol t√°j√©koztatjuk, hogy az ingatlan kiad√≥ e jelenleg, (amennyiben nem, √ļgy aj√°nlunk c√©gen bel√ľl a b√©rlŇĎ saj√°t ig√©nyeihez m√©rten m√°s ingatlant) illetve megt√°rgyaljuk a tov√°bbi egy√©b r√©szleteket. A felt√ľntetett √°r m√°r tartalmazza a b√©rbead√≥i sz√°ml√°t is, emiatt nem emelkedik a b√©rlŇĎ k√∂lts√©ge az ingatlan b√©rl√©ssel kapcsolatban. C√©g√ľnknek nagyon sok alb√©rlet t√°mogat√°s vagy korm√°nyhivatali t√°mogat√°st √©lvezŇĎ b√©rlŇĎi vannak, √≠gy a lakhat√°si t√°mogat√°s param√©tereivel tiszt√°ban vagyunk, ebben seg√≠ts√©get is tudunk ny√ļjtani, ha van r√° ig√©nye a kedves b√©rlŇĎnek. Amennyiben fontos Neked a sz√°ml√°s alb√©rlet Budapesten, √ļgy √°llunk rendelkez√©sedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva