Ingatlan t√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ z√°rhat√≥ szoba  F√ľrdŇĎ a lak√°sban: 1db
 Szoba b√©rleti d√≠ja: 70.000 Ft/h√≥  WC a lak√°sban: 1db
 Szoba fix rezsi d√≠ja: 29.000 Ft/h√≥  Belmagass√°g: 3 m alatti
 Rezsibe tartozik: k√∂z√∂s kts., TV/NET, fogyaszt√°s  FŇĪt√©s: g√°z cirk√≥val, radi√°toros fŇĪt√©s
 Ezen fel√ľl egy√©b m√°s j√°rul√©kos k√∂lts√©g: nincs.  K√∂z√∂s haszn√°lat√ļ ter√ľletek: konyha, f√ľrdŇĎ
 Szob√°n bel√ľli f√©rŇĎhely: maximum 1 fŇĎ.  Szobai ablak n√©zete: udvari
 Szoba hasznos alapter√ľlete: kb. 8 nm  Felszerelts√©g: szekr√©nyek, √≠r√≥asztal, TV
 Saj√°t f√ľrdŇĎ, WC: nincs, k√∂z√∂s haszn√°lat van  √Āgy t√≠pusa: 90X200cm-es heverŇĎ

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen 1056, Budapest, Kecskem√©ti u. 9. ingatlan 1. szob√°ja az udvarra n√©z, √≠gy kellŇĎen csendes, m√©gis 3. emeleti elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen eg√©sz nap napf√©nyben √ļszik. A saj√°t szob√°n k√≠v√ľl tal√°lhat√≥ a f√ľrdŇĎ √©s WC, illetve a konyha, ami k√∂z√∂s haszn√°lat√ļ ter√ľlet a t√∂bbi t√°rsb√©rlŇĎvel.
A t√∂bbi t√°rsb√©rlŇĎ 18-30 √©v k√∂z√∂tti egyetemista vagy dolgoz√≥ fi√ļk-l√°nyok vegyesen. Minden b√©rlŇĎt a c√©g munkat√°rsa gondosan, k√ľl√∂nf√©le szŇĪrŇĎk szerint megv√°logat, n√°lunk nem az ‚ÄěelŇĎbb leteszi a p√©nzt akkor √∂v√© az ingatlan‚ÄĚ elv val√≥sul meg. Kiz√°r√≥lag norm√°lis, megb√≠zhat√≥, fiatal magyar dolgoz√≥, vagy di√°k b√©rlŇĎket prefer√°lunk. K√ľlf√∂ldieknek nem szeretn√©nk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.
Az ingatlanb√≥l kil√©pve a K√°lvin t√©ri metr√≥meg√°ll√≥n√°l, a kisk√∂r√ļton tal√°ljuk magunkat, a k√∂zleked√©si eszk√∂z√∂k 1 percre tal√°lhat√≥ak gyalogosan, amivel b√°rhova a belv√°rosban 10-15 perc alatt eljuthatunk, minden egy karny√ļjt√°snyira van. √Čjszakai j√°ratok is a h√°z elŇĎtt tesznek le. Szinte az √∂sszes budapesti egyetem √©s fŇĎiskola 10-15 perces utaz√°ssal el√©rhetŇĎ. Bev√°s√°rl√°si, kultur√°lis √©s sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©g b√°rmerre indulunk, mindenhol van.

Amennyiben felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√©t az ingatlan, √ļgy k√©rem, √≠rjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail c√≠mre, ahol t√°j√©koztatjuk, hogy az ingatlan kiad√≥ e jelenleg, (amennyiben nem, √ļgy aj√°nlunk c√©gen bel√ľl a b√©rlŇĎ saj√°t ig√©nyeihez m√©rten m√°s ingatlant) illetve megt√°rgyaljuk a tov√°bbi egy√©b r√©szleteket. A felt√ľntetett √°r m√°r tartalmazza a b√©rbead√≥i sz√°ml√°t is, emiatt nem emelkedik a b√©rlŇĎ k√∂lts√©ge az ingatlan b√©rl√©ssel kapcsolatban. C√©g√ľnknek nagyon sok alb√©rlet t√°mogat√°s vagy korm√°nyhivatali t√°mogat√°st √©lvezŇĎ b√©rlŇĎi vannak, √≠gy a lakhat√°si t√°mogat√°s param√©tereivel tiszt√°ban vagyunk, ebben seg√≠ts√©get is tudunk ny√ļjtani, ha van r√° ig√©nye a kedves b√©rlŇĎnek. Amennyiben fontos Neked a sz√°ml√°s alb√©rlet Budapesten, √ļgy √°llunk rendelkez√©sedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva