Budapest Kecskeméti utca 9. szoba 1

‚ÄĘ Ingatlan t√≠pusa: szoba
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 70.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi: 29.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ K√∂lt√∂zhet: 1 fŇĎ

Budapest Kecskeméti utca 9. szoba 2

‚ÄĘ Ingatlan t√≠pusa: szoba
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 75.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi: 29.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ K√∂lt√∂zhet: 1 vagy 2 fŇĎ

Budapest Kecskeméti utca 9. szoba 3

‚ÄĘ Ingatlan t√≠pusa: szoba
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 75.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi: 29.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ K√∂lt√∂zhet: 1 vagy 2 fŇĎ

Budapest Kecskeméti utca 9. szoba 4

‚ÄĘ Ingatlan t√≠pusa: szoba
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 80.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi: 29.000 Ft/h√≥
‚ÄĘ K√∂lt√∂zhet: 1 vagy 2 fŇĎ

Ingatlan leírása

Az 5. ker√ľlet egyik legjobb utc√°j√°ban a m√©lt√°n h√≠res Kecskem√©ti utcai macskak√∂ves s√©t√°l√≥utc√°ban rejlik ezen 4 k√ľl√∂n ny√≠l√≥ szob√°s lak√°s, egy 5 szintes klasszikus t√°rsash√°z 3. emelet√©n (lift nincs).

A lak√°s udvari lokaliz√°ci√≥j√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen nagyon csendes, az utca zaja nem hallatszik be, √©s 3. emeleti elhelyezked√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen minden helyis√©ge nagyon vil√°gos. Az ingatlan teljes k√∂rŇĪen fel√ļj√≠tott √©s g√©pes√≠tett, fŇĪt√©s√©t √©s meleg v√≠z ell√°t√°s√°t kombi g√°zkaz√°n biztos√≠tja.

√öj mŇĪanyag bej√°rati ajt√≥ √©s mŇĪanyag ablakok miatt a rezsi k√∂lts√©ge is igen alacsony. Az ingatlanban k√∂z√©pcsomagos k√°bel TV szolg√°ltat√°s √©s 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-rŇĎl, ami szint√©n a fix rezsi k√∂lts√©gben benne foglaltatik a teljes v√≠z, g√°z, villanyfogyaszt√°ssal, csatorna, fŇĪt√©s, szem√©tsz√°ll√≠t√°s, k√∂z√∂s k√∂lts√©ggel egy√ľtt.

Az ingatlan 2 havi kauci√≥ (b√©rleti d√≠j k√©tszerese) √©s elsŇĎ havi lakb√©rrel k√∂lt√∂zhetŇĎ.

Az ingatlanb√≥l kil√©pve az Egyetem t√©rn√©l √©s a K√°lvin t√©rn√©l tal√°ljuk magunkat, ahol t√∂bb busz, metr√≥ √©s villamos is k√∂zlekedik. A belv√°rosban 10-15 perc alatt eljuthatunk szinte b√°rhov√°. √Čjszakai j√°ratok is a h√°z elŇĎtt tesznek le, ez Budapest f√∂ldrajzi k√∂zepe. Szinte az √∂sszes budapesti egyetem √©s fŇĎiskola 5-15 perces utaz√°ssal el√©rhetŇĎ. Bev√°s√°rl√°si, kultur√°lis √©s sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©g b√°rmerre indulunk, mindenhol van. AlapvetŇĎen 18-35 √©v k√∂z√∂tti fiataloknak, vagy p√°roknak aj√°nljuk, akik szeretnek biztons√°gos √©s frekvent√°lt k√∂rny√©ken lakni, √©s akiknek a lak√°s minŇĎs√©ge, felszerelts√©ge √©s a belv√°rosi lokaliz√°ci√≥ nagyon fontos t√©nyezŇĎ.

Amennyiben felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√©t az ingatlan, √ļgy k√©rem, √≠rjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail c√≠mre, ahol t√°j√©koztatjuk, hogy az ingatlan kiad√≥ e jelenleg, (amennyiben nem, √ļgy aj√°nlunk c√©gen bel√ľl a b√©rlŇĎ saj√°t ig√©nyeihez m√©rten m√°s ingatlant) illetve megt√°rgyaljuk a tov√°bbi egy√©b r√©szleteket. A felt√ľntetett √°r m√°r tartalmazza a b√©rbead√≥i sz√°ml√°t is, emiatt nem emelkedik a b√©rlŇĎ k√∂lts√©ge az ingatlan b√©rl√©ssel kapcsolatban. C√©g√ľnknek nagyon sok alb√©rlet t√°mogat√°s vagy korm√°nyhivatali t√°mogat√°st √©lvezŇĎ b√©rlŇĎi vannak, √≠gy a lakhat√°si t√°mogat√°s param√©tereivel tiszt√°ban vagyunk, ebben seg√≠ts√©get is tudunk ny√ļjtani, ha van r√° ig√©nye a kedves b√©rlŇĎnek. Amennyiben fontos Neked a sz√°ml√°s alb√©rlet Budapesten, √ļgy √°llunk rendelkez√©sedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva