Budapest Üllői út 178. szoba 1

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 45.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 fő

Budapest Üllői út 178. szoba 2

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 60.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

Budapest Üllői út 178. szoba 3

• Ingatlan típusa: szoba
• Bérleti díj: 60.000 Ft/hó
• Fix rezsi: 29.000 Ft/hó
• Költözhet: 1 vagy 2 fő

Ingatlan leírása

A 9. kerület és a 19. kerület határán elhelyezkedő Határ úti metrómegállótól 3 perc sétára az Üllői út 178. osztatlan közös tulajdonon belül, természetben a Hamvas u. 11. szám alatt helyezkedik el ezen ingatlan. Eme nagyobb lakás egy földszinti kertes társasházban található, ahol még ezen kívül 2 lakás kapott helyet a közös udvarban. A szomszédok normális, segítőkész magyar emberek. Az ingatlan szobáinak az ablaka a csendes Hamvas mellékutcára néz, ahol a parkolás is díjtalan. Elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden helyisége nagyon világos és napfényes. Az ingatlan teljes körűen felújított és gépesített (mosógép, mosogatógép, hűtő, gáztűzhely sütővel), fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.
Új biztonsági bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége is igen alacsony. Az ablakokon és az ajtó előtt biztonsági vasrács védi a bérlő értékeit az esetleges betolakodóktól, bár a környék biztonságos amúgy is. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.
Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.
A lakástól 1 perc sétára a Határ úti buszmegálló csomópont és M3 - Határ út metrómegálló, illetve a régi Europark bevásárlóközpont (friss neve: Shopmark), ahol élelmiszer és egyéb bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, lottózó, éttermek, sport és szabadidő felszerelések boltja és még sok minden megtalálhatóak. A Határ út metrómegállónál felszállva 10 perc alatt a belvárosban vagyunk a Corvinnál.
Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a gyors belvárosi megközelítés nagyon fontos tényező.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva