Ingatlan típusa: Önálló lakás  Lift: Van
Lakás bérleti díja: 150.000 Ft/hó   
 Fürdő, WC: 1 db
Rezsi díja: Fogyasztás alapján  Nyílászárók: új, műanyag
Közös költség: ~11.000 Ft  Belmagasság: 3 m feletti
TV/internet összesen: ~ 11.000 Ft  Design: modern
Elrendezés: Konyha étkező + 2 hálószoba  Fűtés: cirkóval, radiátoros
Emelet: Földszint  Szobai ablakok nézete: udvari

Rövid leírás az ingatlanról:

Teljes körűen felújított és gépesített amerikai konyhás nappali étkezővel + 2 db különnyíló kisebb hálószobás ingatlan a Gyöngyház u. 3. szám alatt.
Budapest, és a 13. kerület egyik legjobb, legnívósabb részén (Újlipótváros) egy átlagos állapotú, klasszikus, többlakásos 2 szintes gyönyörű kertes társasházban helyezkedik el. Ingatlan falazata tégla. Új bejárati ajtó és nyílászáró került beépítésre, a belmagasság 3,2 méter, így a rezsi igen alacsony, még a téli időszakokban is. A két hálószoba ablakain automata résszellőztető rendszer biztosítja a friss levegő beáramlását és az esetleges nedves levegő távozását. A lakásban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 100Mbit/sec villámgyors internet van. Radiátoros fűtése és meleg víz ellátása a legkorszerűbb kombi gázkazánnal van megoldva.
Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.
Környék: Az ingatlanból kilépve a belváros közepén a Westend City Center középső bejárata előtt 100m-el találjuk magunkat, illetve a Nyugati pályaudvar mellett. Kiváló biztonságos környék és közlekedés szempontjából is tökéletes, nagykörút, 4-6-os villamos, 3-as metró, éjszakai járatok is a háztól 3 perc sétára találhatóak. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással gyorsan megközelíthető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenütt megtalálható. Parkolás az egy utcára lévő parkolóházban, vagy a Westendben megoldott térítési díj ellenében.
Ez az ingatlan teljes körűen felszerelt, gépesített, bútorozott, ahogy a képeken is látszik.
Olyan 18-50 év közötti személyeknek ajánljuk, akik szeretnek nívós biztonságos környéken élni, megfizethető áron, és akiknek az ingatlan minősége, felszereltsége és a belvárosi elhelyezkedés fontos.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, írjon egy levelet az pppzrt@gmail.com e-mail címre, ahol tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban. Cégünknek nagyon sok albérlet támogatás vagy kormányhivatali támogatást élvező bérlői vannak, így a lakhatási támogatás paramétereivel tisztában vagyunk, ebben segítséget is tudunk nyújtani, ha van rá igénye a kedves bérlőnek. Amennyiben fontos Neked a számlás albérlet Budapesten, úgy állunk rendelkezésedre!

Amit érdemes mindenképp elolvasnia: Gyakran Ismételt Kérdések >>
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva