Miért kiváló lakótársak az extrovertált emberek

Mi tagad√°s, az extrovert√°lt emberek rendk√≠v√ľl sz√≥rakoztat√≥ t√°rsas√°gnak sz√°m√≠tanak.

Sz√°mtalan elŇĎnye van annak, ha ilyen lak√≥t√°rssal b√ľszk√©lkedhet√ľnk, ahogyan annak is, ha mi magunk vagyunk az extrovert√°lt lak√≥t√°rsak.
Mivel Budapesten nagyon n√©pszerŇĪ lak√≥t√°rsakkal alb√©rletbe k√∂lt√∂zni, ez√©rt a mi c√©g√ľnk is nagy lelkesen szolg√°ltat olyan kiv√°l√≥ √°r√ļ, valamint minŇĎs√©gŇĪ, kiad√≥ lak√°sokat, amelyet nem csup√°n egy b√©rlŇĎ, hanem egyszerre t√∂bb is kib√©relhet. Ez az opci√≥ pedig, nem meglepŇĎ m√≥don, igaz√°n nagy n√©pszerŇĪs√©gnek √∂rvend a fiatal b√©rlŇĎk k√∂r√©ben.

extrovertalt lakotars budapesti alberletbenA n√©pszerŇĪs√©g oka kor√°ntsem bonyolult, igaz√°b√≥l egyszerŇĪ √©s logikus. ElŇĎsz√∂r is, fontos figyelembe venn√ľnk a koroszt√°lyt √©s a meg√©lhet√©shez sz√ľks√©ges √°rakat. Mivel t√ļlnyom√≥ r√©szt fiatal, egyetemist√°kr√≥l √©s munkav√°llal√≥kr√≥l besz√©l√ľnk, a b√©rlŇĎk t√∂bbs√©ge a h√ļszas √©veik elej√©t vagy √©ppen k√∂zep√©t tapossa.
Ez a koroszt√°ly pedig vagy most hagyta el a csal√°di f√©szket, vagy pedig m√©g mindig a sz√°rny√°t pr√≥b√°lgatja, egy stabil alapokra helyezett, biztons√°gos √©let j√∂vŇĎj√©nek rem√©ny√©ben. √Čppen ez√©rt is mind az egyetemist√°k sz√°m√°ra, mind a munkav√°llal√≥k r√©sz√©rŇĎl elŇĎt√©rbe ker√ľl a sp√≥rol√°s √©s a megfizethetŇĎs√©g.

Igen nagyot lehet nyerni azon, ha t√∂bb ember k√∂lt√∂zik √∂ssze √©s egy√ľtt, k√∂z√∂sen √°llj√°k az alb√©rlet k√∂lts√©geit, ahogyan a rezsit is. B√°tran jelenthetj√ľk ki, hogy a koroszt√°ly legp√©nzt√°rca bar√°tibb lehetŇĎs√©ge a t√°rsas √©let, a lak√≥t√°rs √©letforma.
A m√°sik nagy, sz√°mottevŇĎ oka annak, hogy sz√°mtalan fiatal v√°lasztja ezt az √©letst√≠lust, nem m√°s, mint a k√∂z√∂ss√©g ereje. M√≠g minden embernek sz√ľks√©ge van arra, hogy egy k√∂z√∂ss√©g tagja legyen, ez a meglehetŇĎsen szoci√°lis, t√°rsas l√©ny, azaz extrovert√°lt szem√©ly eset√©ben m√©g √©lesebben jelentkezik.

Ez az embert√≠pus szeret jelentŇĎs dolgok r√©sze lenni, √©s a t√°rsadalom√©rt tev√©kenykedni, amikor pedig visszah√ļz√≥dna, nos, ŇĎ akkor is ig√©nyli a t√°rsas√°got. A lak√≥k√∂z√∂ss√©g lelk√©nek sz√°m√≠t, aki im√°d k√∂z√∂s programokat szervezni √©s a pihen√©s fogalma az ŇĎ √©rtelmez√©s√©ben nem egyenlŇĎ az egyed√ľll√©ttel. A t√°rsas√°g felt√∂lti energiaszintj√©t √©s k√∂nnyed√©n r√°tal√°l saj√°t szerep√©re egy k√∂z√∂ss√©gben.
A fent eml√≠tett √©rvek is tan√ļskodnak arr√≥l, hogy financi√°lisan √©s szoci√°lisan is meg√ľtj√ľk a fŇĎnyerem√©nyt, ha ilyen lak√≥t√°rsakkal van szerencs√©nk egy√ľtt √©lni. √Ām enn√©l is t√∂bb t√©nyezŇĎvel is al√° lehet t√°masztani, hogy mi√©rt is olyan nagyszerŇĪek ezek a t√≠pus√ļ emberek, illetve mi√©rt is mosolygott r√°nk Fortuna, amikor √∂sszek√∂lt√∂zt√ľnk vel√ľk.

1. BelŇĎl√ľnk is szoci√°lis pillang√≥t var√°zsolnak

Ezek az emberek √°ltal√°ban elk√©pesztŇĎen kedveltek √©s k√∂zismertek, mindig emberek k√∂z√∂tt mozognak √©s √©ppen valamilyen projekten dolgoznak. Garant√°ltan vehetj√ľk, hogy munka ut√°n sem unatkoznak. Sz√°mukra nem √°ll meg az √©let a munkaidŇĎ lej√°rt√°val, sŇĎt, pontosan akkor kezdŇĎdik.
Ez nek√ľnk az√©rt is j√≥, mert sok bar√°tj√°t l√°tja vend√©g√ľl, akikkel mi is megismerkedhet√ľnk, √©s nem csak ismerets√©gi k√∂r√ľnk bŇĎv√ľl, de m√©g √ļj kapcsolatokra is szert tehet√ľnk, amelyek a j√∂vŇĎben m√©g gy√ľm√∂lcs√∂zŇĎk lehetnek.

2. Tehet√ľnk a k√∂z√∂ss√©g√©rt

A t√°rsas√°gi √©let szerelmei sz√≠v√ľk√∂n hordj√°k embert√°rsaik gondj√°t, √©s k√∂teless√©g√ľknek tekintik, hogy seg√≠tsenek azokon, akik r√°szorulnak. Sokat tanulhatunk tŇĎl√ľk a t√°rsadalmi felelŇĎss√©gv√°llal√°sr√≥l, √©s arr√≥l, hogy seg√≠thet√ľnk mi magunk is, ak√°r az alb√©rlet√ľnk kanap√©j√°r√≥l. A j√≥ emberek mindig j√≥ t√°rsas√°gnak sz√°m√≠tanak.

3. A szórakozás biztosított

Mindenki szeret olyan lak√°sba bel√©pni vend√©gk√©nt, ahol pozit√≠v attitŇĪd √©s j√≥kedv uralkodik. A lak√°sban kialak√≠tott √°ltal√°nos hangulat nem csak ellaz√≠tja a vend√©get, hanem ment√°lisan is jelentŇĎs elŇĎny√∂kkel szolg√°l, fŇĎk√©nt a lak√≥k sz√°m√°ra.
Az extrovert√°lt, t√°rsas l√©nyek roppant m√≥d toler√°nsak, kedvesek √©s odafigyelnek a k√∂r√ľl√∂tt√ľk l√©vŇĎkre. Kiv√°l√≥ alkalmazkod√≥ k√©pess√©geikbŇĎl fakad√≥an k√∂nnyen megtal√°lj√°k a k√∂z√∂s hangot m√°sokkal, √≠gy sokkal pozit√≠vabb viselked√©s√ľk, mint m√°s emberek√©. Mindig √∂tletesek, szellemesek √©s tudj√°k, hogyan dobj√°k fel a hangulatot a lak√°sban. Ez jelenl√©t√ľket m√©lys√©gesen kellemess√© teszi.
Amennyiben te is olcs√≥n lak√°st b√©relni, n√°lunk nyert √ľgyed van, hiszen kedvezŇĎ √°r√ļ alb√©rleteink biztosan elnyerik a tetsz√©sedet. Ennek tetej√©be pedig, ha szereted a j√≥ t√°rsas√°got, akkor m√©g lak√≥t√°rsakkal is √©lhetsz, akik szint√©n besz√°llnak az anyagiakba. Ugye, hogy meg√©rte nem hallgatni azokra a pletyk√°kra, hogy a fŇĎv√°rosi √©let neh√©zkes? Lehet k√∂nnyŇĪ is, ha okosan tervezel √©s kivitelezel.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva