Miért fontos modern lakásba költözni?

‚ÄěBel√©ptem a lak√°sba √©s olyan √©rz√©s volt, mintha √©vtizedeket ugrottam volna. A m√ļltb√≥l a jelenbe.‚ÄĚ

‚Äď √Āll√≠tja az egyik sz√ľlŇĎ, aki l√°ny√°nak seg√≠tett bek√∂lt√∂zni a Professional Premium Property Zrt. egyik kiad√≥ lak√°s√°ba Budapesten. Nem csup√°n a sz√ľlŇĎk tartj√°k fontosnak azonban, hogy a csal√°di f√©szekbŇĎl kirep√ľlŇĎ, felnŇĎtt√© cseperedett gyermekeik megfelelŇĎ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, dekorat√≠v lak√°sban kezdj√©k saj√°t √©let√ľket. budapesti alberlet modern lakas 2021

A h√ļszak √©veik k√∂zep√©n √©s v√©g√©n j√°r√≥ fiatal felnŇĎttek szint√©n √ļgy tartj√°k, hogy ink√°bb √°ldoznak t√∂bb p√©nzt a havi lakb√©rre, mintsem egy r√©gim√≥di, lelakott alb√©rletbe t√©rjenek haza mindennap. Olyan lak√°sra van sz√ľks√©g√ľnk, amelybe b√°tran invit√°lhatjuk bar√°tainkat √©s amelybe mi is nyugodt sz√≠vvel t√©rhet√ľnk haza egy kem√©ny munkanap v√©g√©n. 

Akadnak pedig olyanok is, akik otthonr√≥l dolgoznak, ez√©rt sz√°mukra kimondottan fontos az eszt√©tikusan berendezett, karbantartott lak√°s, amelyben az igazi otthon meleg√©t √©lvezhetik, √©s saj√°tjuknak √©rezhetik. Ezek a b√©rlŇĎk t√∂ltelenek ugyanis a legt√∂bb idŇĎt a lak√°sban. Igencsak megnehez√≠ti a munk√°t ugyanis, ha k√©nyelmetlen√ľl √©rezz√ľk magunkat a lak√°sunkban. Cs√∂kken a kedv, ami ront a koncentr√°ci√≥k√©pess√©gen is. 

Nem hagyhatjuk figyelmen k√≠v√ľl a ment√°lis k√∂z√©rzetet sem. Amennyiben egy alb√©rlet nem egyezik a saj√°t ritmusunkkal, lelki harm√≥ni√°nkkal, ez sajnos ki hat a ment√°lis eg√©szs√©g√ľnkre √©s probl√©m√°kt√≥l kezdhet√ľnk szenvedni, ez sok esetben pedig sajnos depresszi√≥val v√©gzŇĎdik. Sokszor √©szre sem vessz√ľk, hogy a lak√°sban uralkod√≥ √©letk√∂r√ľlm√©nyek okozz√°k a felmer√ľlŇĎ probl√©m√°nkat ment√°lis eg√©szs√©g√ľnk szempontj√°b√≥l.

Ez√©rt is tan√°csos jelentŇĎs figyelmet ford√≠tani arra, hogy milyen lak√°sba k√∂lt√∂z√ľnk. N√©zz√ľnk sz√©t √©s fontolgassunk t√∂bb opci√≥t is, de amint k√©nyelmetlen√ľl √©rezz√ľk magunkat, biztons√°g√©rzet√ľnk cs√∂kken egy lak√°s kiv√°laszt√°sakor, ne azt a lak√°st v√°lasszuk. 

A legszembetŇĪnŇĎbb ismertetŇĎ jegye ezeknek a lak√°soknak a sz√≠nvonal. Ha a lak√°sban kellemetlen illatok terjengenek, ha dohos, nincs megfelelŇĎen kitakar√≠tva, korszerŇĪtlenek a berendez√©si eszk√∂z√∂k √©s a b√ļtorok, ha nem funkcion√°lisak a konyhai √©s elektronikai eszk√∂z√∂k, ha nincs mos√≥g√©p, akkor c√©lszerŇĪ h√°tat ford√≠tani a lak√°snak. 

Higgy√ľk el, hogy mi igenis meg√©rdemelj√ľk a sz√≠nvonalasabb, modernebb √©s szebb lak√°st. Bizonyos esetben pedig anyagilag is kedvezŇĎbb, mint egy romos, r√©gi lak√°s fenntart√°sa. 

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva