Koronavírusmentes lakásból menedék

A vil√°gunk egyik percrŇĎl a m√°sikra vett rohamosan m√°s ir√°nyt a megszokotthoz k√©pest minden ember √©let√©t befoly√°solva ezzel.

Egyes embereket csak kisebb, m√≠g m√°sokat nagyobb m√©rt√©kben √©rintenek a v√°ltoz√°sok, az azonban mindannyiunk szempontj√°b√≥l √©rv√©nyes, hogy sokkal t√∂bb idŇĎt kell az otthonunkban t√∂lten√ľnk. M√≠g az emberek egy r√©sze k√∂teles tov√°bbra is bej√°rni munkahely√©re, t√∂bbs√©g√ľnk home office-b√≥l dolgozik √©lvezve az otthon melege ny√ļjtotta biztons√°got, kellŇĎk√©ppen elszigetelve magukat ezzel a koronav√≠rust√≥l. korona virus mentes alberletek

K√ľl√∂n√∂sen igaz ez a Budapesten √©lŇĎk sz√°m√°ra. Az √°ltal√°ban ny√ľzsgŇĎ belv√°rost most ugyanis egy a megszokottn√°l j√≥val visszafogottabb, lassabb √©letvitel v√°ltotta fel. FŇĎk√©nt igaz ez a 20-30 √©ves fiatal felnŇĎttek √©letvitel√©re, akik t√∂bbnyire kevesebbet voltak eddig otthon, t√∂bbet pedig √ļton. Hol a bar√°taikkal tal√°lkoztak, hol a munkat√°rsakkal t√©rtek be egy b√°rban egy √°tdolgozott nap ut√°n, hogy meg√ľnnepelhess√©k egy megterhelŇĎ, produkt√≠v nap v√©g√©t. M√°sok edzŇĎterembe, moziba, sz√≠nh√°zba, √©ttermekbe, elŇĎad√°sokra j√°rtak.

Mind ezek bez√°rt√°val √©s a nyitva tart√°sok r√∂vid√≠t√©s√©vel t√∂bb a felszabadult idŇĎ, amelyet a n√©gy fal k√∂z√∂tt kell t√∂lteni. Nem mindegy viszont, hogy milyen az otthoni ‚Äěmened√©k√ľnk‚ÄĚ. Tavasz van ugyanis, ami egy√°ltal√°n nem jelenti azt, hogy az idŇĎj√°r√°s mindig kellemes lesz. A hidegebb napokon egyes √©p√ľletekben bizony elŇĎfordulhat, hogy √ļjra be kell kapcsolni a fŇĪt√©st, ami sajnos emeli a rezsi k√∂lts√©geket. Ahol pedig nem lehets√©ges m√°r ilyenkor fŇĪteni, ott szembe kell n√©zni a hidegebb napokkal √©s musz√°j lesz r√©tegesen √∂lt√∂zni.  

Az sem utols√≥, hogy milyen √°llapotok uralkodnak a lak√°sunkban. Akik eddig az olcs√≥bb b√©rleti d√≠j √©rdek√©ben be√©rt√©k szŇĪk√∂sebb hellyel, vagy ak√°r olyan lak√°ssal, ahov√° kev√©s term√©szetes f√©ny jut be, azok az emberek nagy val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel nehezebben fogj√°k viselni az elk√∂vetkezendŇĎ hetek bez√°rts√°g√°t, a f√©nyhi√°ny pedig befoly√°solhatja hangulatukat. Ez√©rt √©rdemes m√°r alb√©rletkeres√©skor olyan lak√°st v√°lasztani, amely nem csak a p√©nzt√°rc√°nknak √©s az elv√°r√°sainknak felel meg, de biol√≥giai ig√©nyeinket is kiszolg√°lja. Ne √©rj√ľk be kevesebbel! Nem tudhatjuk, hogy milyen fordulatot vesz a vil√°g, amit viszont a jelenlegi k√∂r√ľlm√©nyek igazolnak: a megszokott √©let√ľnk ak√°r napok alatt is felborulhat. Az alkalmazkod√°shoz pedig megfelelŇĎ otthonra van sz√ľks√©g, amely mened√©ket ny√ļjthat sz√°munkra. 

A Professional Premium Property Zrt. √°ltal k√≠n√°lt fel√ļj√≠tott √©s √ļj √©p√≠t√©sŇĪ budapesti lak√°sok kialak√≠t√°sakor maxim√°lis figyelmet ford√≠tottak arra, hogy a lak√°sok megfeleljenek a fent eml√≠tett ig√©nyeknek. Ha felk√©sz√ľlts√©gre v√°gyunk √©s megfizethetŇĎ √°ru pomp√°ban √©lvezn√©nk a t√°rsadalmi t√°vols√°gtart√°st, akkor √©rdemes ig√©nybe venni szolg√°ltat√°saikat. 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva