Kiadó lakások Budapest zöldövezetében

A z√∂ld√∂vezeti alb√©rletek k√∂z√∂tt Budapesten is tal√°lni j√≥ √°ron kiad√≥kat ‚Äď fŇĎk√©nt a k√ľlsŇĎ ker√ľletekben. √ČrthetŇĎ m√≥don a budai z√∂ld√∂vezetek k√∂z√ľl a legdr√°g√°bb a II. ker√ľlet, majd sorrendben ut√°na a XII., III., XI. √©s XXI. k√∂vetkezik.

normafa1

 A m√°sodik ker√ľlet z√∂ld√∂vezeti r√©sz√©n, nagyon sz√©p kiad√≥ lak√°sokat lehet kapni, a kisebb lak√°sokt√≥l kezdve a nagyobb h√°rom vagy t√∂bb szob√°sokig

A nagyobb h√°rom szob√°s lak√°sok, kertkapcsolattal 300-400 ezer forint k√∂r√ľl vehetŇĎk ki jellemzŇĎen, az √°tlag√°r pedig 170-180 ezer forint k√∂r√ľl alakul.
Term√©szetesen tal√°lunk itt is luxuskateg√≥ri√°s lak√°sokat, terasszal, √©s panor√°m√°s kil√°t√°ssal, ugyan√≠gy a XII. ker√ľlet n√©mely r√©szein 1 milli√≥ forintos nagys√°grendben. Kisebb, 65 n√©gyzetm√©teres lak√°sokat m√°r 200 ezer forint√©rt is kivehet√ľnk.
A III. ker√ľletben, a z√∂ld√∂vezeti r√©sz√©n m√°r 200 ezer forint alatt is vannak igaz√°n sz√©p lak√°sok 60 nm alatt. Term√©szetesen itt is tal√°lunk nagyobb lak√°sokat is, t√∂bb szob√°sakat √©s megtal√°lhat√≥ak az elitebb lak√°sok is, 300-600 ezer forint k√∂z√∂tt.

A k√ľlv√°rosi z√∂ld√∂vezet √°rai az√©rt m√©rs√©keltebbek

A t√°volabbi ker√ľletekben, mint a XI. √©s XXI. a k√ľlv√°rosi hangulat adott a z√∂ld√∂vezeti √©let mellett. Itt p√©ld√°ul 100 ezer forint√©rt is tal√°lhatunk kisebb, m√©gis sz√©p lak√°sokat, √©s ugyan√ļgy van 150-160 ezer√©rt m√°r 50 nm k√∂r√ľli, kib√©relhetŇĎ ingatlan.
Nagyobb kertesh√°z vagy lak√°s is b√©relhetŇĎ, de itt m√°r milli√≥s k√∂r√ľli luxuslak√°sok kev√©sb√© tal√°lhat√≥ak. A sok szob√°s lak√°sok 200-300 ezer forint√©r m√°r b√©relhetŇĎk.

Az √Čszak Budapesti r√©gi√≥ √°rai eg√©szen kedvezŇĎk

A k√∂vetkezŇĎ kateg√≥ri√°ba az √Čszak Budapesti r√©gi√≥ tartozik, azaz a IV., X., XIV., XV., XVI., XVII. ker√ľletek, ezen a helyeken k√∂z√©pkateg√≥ri√°s √°rban mozognak az alb√©rletek. √öjpesten 200 ezer alatt m√°r eg√©sz j√≥ lak√°sokat lehet kivenni, j√≥ k√∂zleked√©ssel. Itt is vannak fel√ļj√≠tott √©s r√©gebbi t√≠pus√ļak is.
A k√ľlsŇĎbb ker√ľletek, mint a XIV.-XVII. z√∂ld√∂vezeti r√©szei kifejezetten sz√©pek, de a k√∂zleked√©s kicsit bonyolultabb, hiszen a metr√≥ csak az √Ėrs Vez√©r t√©rig megy el, onnan javar√©szt buszokkal tudunk eljutni, kisebb-nagyobb t√°vols√°gra is.
Az aut√≥soknak azonban igazi mened√©khely, hiszen a legt√∂bb helyen nem kell az utc√°n parkol√°s√©rt fizetni. Ez azonban a kisebb lak√°sok √°r√°n nem l√°tszik, ugyanis itt is 120 ezer forint k√∂rny√©k√©rŇĎl indulnak a kiad√≥ lak√°sok, ugyanakkor 300 ezer k√∂r√ľl m√°r eg√©sz j√≥ 3 szob√°s lak√°sokat, h√°zakat lehet b√©relni.

Dél Pesten találni a legolcsóbb ingatlanokat

A D√©l Pesti ker√ľletek (XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII.) szint√©n nem kell fizetni a parkol√°s√©rt, √©s ide h√©vvel tudunk el√©rni, illetve buszokkal, √©s a z√∂ld√∂vezeti lak√°s√°rakat tekintve, kisebb alb√©retek m√°r 80 ezertŇĎl kivehetŇĎk.
Aki viszont biztosra akar menni, az az alberletbudapest.hu k√≠n√°lat√°b√≥l b√©reljen lak√°st, hiszen itt sz√°ml√°t √©s szerzŇĎd√©st is kap, amivel p√©ld√°ul a lakhat√°si t√°mogat√°st is megig√©nyelheti ak√°r!

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva