Kiadó lakások Budapest belvárosában

Budapest belvárosában élni, lakni mindig is presztízst jelentett.

Elv√©gre ez a FŇĎv√°ros, √©s az eg√©sz orsz√°g sz√≠ve, itt tal√°lhat√≥k a legfontosabb k√∂zigazgat√°si int√©zm√©nyek, √©vente t√∂bb t√≠zezer turista √©rkezik, hogy megtekintse a t√∂rt√©nelmi nevezetess√©geket, meg√≠zlelje a magyar konyha k√ľl√∂nlegess√©geit, √©s megtapasztalja a pezsgŇĎ kultur√°lis √©letet. budapest olcso ingatlan 2020

A Belv√°ros szŇĪkebb √©rtelemben az 5. ker√ľlet, t√°gabb √©rtelemben a k√∂r√ļton bel√ľli r√©gi√≥

N√©zz√ľk meg, hogy pontosan mit is takar a Belv√°ros √©s melyik ker√ľletrŇĎl van is sz√≥, hiszen egy k√ľlf√∂ldi vagy vid√©ki ember sz√°m√°ra ez sem teljesen egy√©rtelmŇĪ.

Budapest fŇĎ k√∂zponti r√©sze az V. ker√ľlet, amelynek a neve is Belv√°ros-Lip√≥tv√°ros, de t√°gabb √©rtelemben v√©ve a Nagyk√∂r√ļt √°ltal k√∂r√ľlvett ter√ľlet, ami a VI. √©s VII. ker√ľletet is mag√°ba foglalja.

Ha azonban √ļgy √©rtelmezz√ľk a belv√°ros fogalm√°t, hogy az sz√°m√≠t egy v√°ros sz√≠v√©nek, kultur√°lis, gazdas√°gi k√∂z√©ppontj√°nak, akkor m√©g a VIII., a IX. √©s a XIII. ker√ľlt egy r√©sze szint√©n a belv√°roshoz tartozik.

A kiemelt ker√ľletekben az alb√©rletek √°ra is kiemelt

Jelenleg Budapesten az √°tlagos havi lak√°sb√©rleti d√≠j 160-165 ezer forint, a Belv√°rosban azonban j√≥val magasabb √°rkateg√≥ri√°ban tal√°lhatunk lak√°sokat. Az √°tlag√°r 200 ezer forint k√∂r√ľl mozog, de ak√°r a milli√≥hoz k√∂zeli √∂sszeget is elk√©rhetik egy lakoszt√°ly m√©retŇĪ ingatlan√©rt. Havonta.

Kicsit t√°volabb, fŇĎleg a kiad√°sra √©p√≠tett lak√°ssal megtŇĪzdelt XIII. ker√ľlet k√ľlsŇĎ r√©szein viszont m√°r 158 ezer forint k√∂rny√©k√©n mozognak az √°tlagos lakb√©rlet √°rak.

Az V. ker√ľletben, ahol a legt√∂bb h√°z m√©g fŇĎleg t√©gla √©p√≠t√©sŇĪ, nagy belmagass√°g√ļ lak√°sokkal tal√°lkozhatunk, amelyek k√∂z√ľl a kiad√°sra sz√°ntak t√∂bbs√©g√©t m√°r korszerŇĪs√≠tett fŇĪt√©srendszerrel √©s szigetelve adj√°k ki.

Term√©szetesen a luxus ig√©nyeket kiel√©g√≠tŇĎ lak√°sok megfizethetetlenek az √°tlag b√©rlŇĎnek: van olyan magas mŇĪszaki √©s eszt√©tikai szinten fel√ļj√≠tott 86 n√©gyzetm√©teres 2 szob√°s, 2 f√ľrdŇĎszob√°s, nappalis, gardr√≥bszob√°s, padl√≥fŇĪt√©ses √°lomlak√°s, amely√©rt t√∂bb mint egymilli√≥ forintot k√©rnek el havonta.

A Belvárosban igenis találni jó áron kiadó lakást

M√©g az V. ker√ľletben is akad olyan modern, √ļjonnan berendezett, minden ig√©nyt kiel√©g√≠tŇĎ alb√©rlet, ami megfizethetŇĎ egy jobb magyar fizet√©sbŇĎl. Ha pedig a t√°gabb √©rtelemben vett belv√°rost n√©zz√ľk, ide √©rtve a VIII. √©s XIII. ker√ľletet is, m√°r n√©mileg olcs√≥bban lehet m√°r lak√°sokat tal√°lni.

A VIII. ker√ľletben p√©ld√°ul egy kiad√≥ szoba 75-80000 forint k√∂r√ľl b√©relhetŇĎ, a IX. ker√ľletben pedig 70-85000 forint k√∂z√∂tt tal√°lunk kiad√≥ szob√°kat. A legjobb benn√ľk pedig az, hogy a fix d√≠jon fel√ľl nincs tov√°bbi rejtett k√∂lts√©gek. Amekkora √∂sszeg a szerzŇĎd√©sbe ker√ľl, annyit kell csak fizetni!

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva