Ilyen egy modern kiadó lakás, ami minden igényt kielégít

Az alb√©rleti piacon nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kateg√≥ri√°j√ļ lak√°sok vannak. Ahogy vannak alacsonyabb k√∂lts√©gvet√©sŇĪ ingatlanok, ugyan√ļgy megtal√°lhat√≥k Budapesten a polg√°rinak nevezhetŇĎ √©s persze a luxuskateg√≥ri√°ba tartoz√≥ alb√©rletek is.

Mi most a modern ig√©nyeket kiel√©g√≠tŇĎ lak√°sokat vessz√ľk g√≥rcsŇĎ al√°. N√©zz√ľk, milyen is egy modern kiad√≥ lak√°s, ami minden ig√©ny√ľnket kiel√©g√≠ti.

minden igenyt kielegito alberletEgy modern lakás esetén fontos a design és a méret

Olyan lak√°sokat keres√ľnk, amik passzolnak az √≠zl√©s√ľnkh√∂z. M√°sik, m√©g fontosabb szempont, hogy mekkora a csal√°dunk. Az igazi otthon az, amikor mindenkinek van k√ľl√∂n szob√°ja, ahova elvonulhat, √©s van ter√ľnk.

Egy minden ig√©nyt kiel√©g√≠tŇĎ lak√°s teh√°t elsŇĎsorban nagy √©s t√°gas, √©s mindegyik szob√°hoz k√ľl√∂n bej√°rat tartozik, azaz nem kell egym√°s szem√©lyes ter√©n √°tmenn√ľnk a saj√°tunkhoz.

Fontos szempont a f√ľrdŇĎszob√°k sz√°ma is, hiszen p√©ld√°ul k√©t kisebb f√ľrdŇĎszoba eset√©n nem kell v√°rnunk a m√°sikra, ha szeretn√©nk haszn√°lni. Ha plusz mell√©khelyis√©g van, az is elŇĎny√∂s, fŇĎk√©nt gyermekek megl√©te eset√©n

A jól felszerelt konyha elengedhetetlen

Egy h√°ziasszonynak fontos, hogy megfelelŇĎ m√©retŇĪ legyen a konyha √©s a s√ľt√©s fŇĎz√©skor legyen hol t√©szt√°t gy√ļrnia, vagy √©ppen legyen, amivel megs√ľti.

Term√©szetesen az indukci√≥s tŇĪzhely is fontos, hiszen azzal g√∂rd√ľl√©keny a fŇĎz√©s, √©s szemben a g√°ztŇĪzhellyel ez robban√°sbiztos.

A nagy √©tkezŇĎ is fontos, hiszen, ha nagy a csal√°d vagy a bar√°ti t√°rsas√°g, akkor kell a hely.

A modern lak√°sok alapfelszerel√©se a modern b√ļtorzat is

Az alberletbudapest.hu k√≠n√°lat√°ban megtal√°lhat√≥ lak√°sok √©s szob√°k mindegyik√©re igaz, hogy modern, √≠zl√©ses b√ļtorokkal ker√ľltek berendez√©sre, ig√©nyesek, nem kell k√ľl√∂n bajl√≥dni a beszerz√©s√ľkkel.

Optim√°lis, ha akad portaszolg√°lat, √©s az is, ha k√ľl√∂n parkol√≥hely j√°r az alb√©rlethez. Az persze m√°r ink√°bb a luxuskateg√≥ria, ahol a parkol√≥ban nem csak egy aut√≥ f√©r el, hanem m√©g a vend√©geink is le tudj√°k ott tenni az aut√≥jukat.

A megfelelŇĎ otthonhoz hozz√°tartozik a k√ľlt√©r is

A terasz opcion√°lis, de ann√°l hasznosabb, mert akkor akad egy hely, ahov√° ki tudunk √ľlni, h√°t m√©g ha el√©g nagy ahhoz, hogy n√©ha ott is egy√ľnk.

A légkondi egyre inkább alapfelszerelésnek számít

Egy j√≥ lak√°s azon k√≠v√ľl, hogy t√°gas, m√©g napf√©nyes is, ugyanakkor a ny√°ri idŇĎszak sem okoz gondot, nem fordulhat elŇĎ, hogy t√ļl meleg√ľnk lesz, mert a l√©gkondicion√°l√≥ megfelelŇĎ hŇĎm√©rs√©kleten tartja a lak√°st.

Term√©szetesen a fŇĪt√©srendszer is korszerŇĪ, √©s energiatakar√©kos. Akadnak m√°r falfŇĪt√©ses √©s padl√≥fŇĪt√©ses v√°ltozatban is ilyen lak√°sok. Egy modern lak√°sban optim√°lisan van k√ľl√∂n mos√≥konyha, ahol teregethet√ľnk is, megfelelŇĎ szellŇĎz√©ssel.

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva