Hogyan találjuk meg a tökéletes lakótársat?

Alb√©rletben √©l√ľnk, de √ļgy gondoljuk, hogy sokat seg√≠tene, ha a k√∂lts√©gek megoszlan√°nak, abban az esetben, ha t√∂bben lenn√©nk?

Vagy ak√°r csak r√°j√∂tt√ľnk, ak√°rmennyire is elŇĎny√∂s egyed√ľl √©lni, ez m√©gsem mindenkinek egyszerŇĪ? B√°rmi legyen is az oka, amennyiben fontolgatjuk, hogy lak√≥t√°rssal b√ļtorozn√°nk √∂ssze, t√∂bb dolgot is figyelembe kell venn√ľnk.

H√°ny √©ves lak√≥t√°rsakkal szeretn√©nk √∂sszek√∂lt√∂zni? A kor sokkal fontosabb, mint hinn√©nk. √Črdemes saj√°t koroszt√°lyunknak megfelelŇĎ emberekkel egy√ľtt √©lni, ez ugyanis nem csup√°n abban seg√≠t, hogy k√∂nnyebben toler√°ljuk egym√°st, hanem abban is, hogy esetleges bar√°ts√°gok sz√∂vŇĎdjenek, amennyiben nyitottak vagyunk ilyen lehetŇĎs√©gekre. tokeletes lakotars budapesten 2021

A lak√≥t√°rsak sz√°ma sem utols√≥. Kalkul√°lnunk kell azzal, hogy h√°ny emberre van sz√ľks√©g ahhoz, hogy probl√©mamentesen ki tudjuk fizetni a lakb√©rt. Siker√ľlhet-e ez egy emberrel? Azonban azt is figyelembe kell venn√ľnk, hogy szem√©lyis√©g√ľnknek mekkora a t√°rsas√°g ig√©nye. Egy introvert√°ltnak √©rdemes csup√°n 1-2 emberrel √©lnie, hiszen nekik nagyobb ig√©ny√ľk van az egyed√ľll√©tre. Az extrovert√°ltak pedig kimagasl√≥ t√°rsas√°gi l√©nyek r√©v√©n t√∂bb emberrel is kiv√°l√≥an megf√©rnek. 

Amennyiben ezeket a szempontokat figyelembe v√©ve r√°tal√°lunk a sz√°munkra ide√°lis emberekre, mielŇĎtt r√°b√≥lintan√°nk egy lak√°sra, ak√°r sz√≥ban ak√°r √≠r√°sban k√∂ss√ľnk egy megegyez√©st. Lehet ez csup√°n egy lista is arr√≥l, hogy mik a hat√°raink. Egy takar√≠t√°s lista sem utols√≥, kiv√°laszthatjuk k√∂z√∂sen ak√°r, hogy minden h√©ten ki az √ľgyeletes takar√≠t√≥ a lak√°sban, amit term√©szetesen v√°ltogathatunk, √≠gy mindenki egyenlŇĎen kiveszi a r√©sz√©t a lak√°s tiszt√°n tart√°s√°ban. 

Nagy szerencs√©nkre akadnak olyan kiad√≥ alb√©rletek fiataloknak, akik k√ľl√∂n√∂sen odafigyelnek a b√©rlŇĎik ig√©nyeire, ha lak√≥t√°rsakr√≥l, egy√ľtt √©l√©srŇĎl van sz√≥. A Professional Premium Property Zrt. nem csup√°n magas minŇĎs√©gŇĪ lak√°sokat szolg√°ltat, de korcsoportba bontva is teszi azt. Lak√°saikat 20 √©s 30 √©v k√∂z√∂tti fiatal felnŇĎtteknek k√≠n√°lj√°k, szem elŇĎtt tartva a b√©rlŇĎ elv√°r√°s√°t a lak√≥k sz√°m√°val kapcsolatban, illetve ak√°r ker√ľletekre lebontva is. 

Elv√°rj√°k a lak√≥t√°rsak kultur√°lt viselked√©s√©t, egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©t. Ez egy igencsak fontos t√©nyezŇĎ egy olyan vil√°gban, ahol az emberek nem t√∂rŇĎdnek egym√°ssal, a rohan√≥ h√©tk√∂znapok k√∂zepette pedig megfeledkezhet√ľnk embert√°rsainkr√≥l akarva, de akaratlanul is. 

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva