Ha eddig nem gondolt√°l r√°, hogy fel√ļj√≠tott lak√°sba k√∂lt√∂zz-e, most megv√°ltoztatjuk a v√©lem√©nyed!

Gondolkodt√°l m√°r azon, hogy a k√∂vetkezŇĎ alb√©rlet, amelybe k√∂lt√∂z√∂l mikor volt fel√ļj√≠tva?

√Črdemes-e egy√°lt√°l√°n ilyen gondolatokkal t√∂lteni a dr√°ga idŇĎnket? T√ļl elfoglaltak vagyunk ahhoz, hogy ilyeneken gondolkodjunk. Budapesten √©l√ľnk, r√©gi, t√∂rt√©nelmi √©p√ľletek vesznek k√∂r√ľl benn√ľnket, ugyan m√©gis ki engedheti meg mag√°nak a fel√ļj√≠tott alb√©rlet luxus√°t? felujitott lakas budapesten 2021

Amennyiben megfordultak fejedben az eml√≠tett k√©rd√©sek, j√≥ helyen vagy. Egyaltal√°n nem mindegy, hogy az ember egy fel√ļj√≠tott, kiad√≥ lak√°sba k√∂lt√∂zik vagy egy lelakott, a vil√°gh√°bor√ļ √°ltal megrong√°lt √©s az√≥ta csak fel√ľletesen kijav√≠tott lak√°sba k√∂lt√∂z√ľnk. Sajnos ez az ut√≥bb eml√≠tett helyzet nem felnagy√≠t√°s, nem t√ļlz√°s. T√©nyleg elŇĎfordulnak az ingatlanpiacon vagy √©ppen a kiad√≥ szob√°k √©s lak√°sok hirdet√©sei k√∂z√∂tt ezek az alb√©rletek, lak√°sok, r√°ad√°sul olykor igencsak magas √°ron. 

Mi a teendŇĎ teh√°t, hogy elker√ľld a buktat√≥kat √©s a hirdet√©sek szemf√©nyveszt√©s√©t √©s a sz√°modra meg√°lmodott, minŇĎs√©gi lak√°sba k√∂lt√∂zz be k√©sŇĎbb felbukkan√≥ probl√©m√°k n√©lk√ľl? Mi √∂ssze√°ll√≠tottunk p√°r hasznos szempontot, amit figyelembe v√©ve √©s k√∂vetve nem csup√°n a csapd√°k ker√ľlhetŇĎk el, de az alb√©rletkeres√©ssel j√°r√≥ fejf√°j√°s √©s nyŇĪg is minimaliz√°lhat√≥. 

Roppant m√≥d fontos, hogy a hirdet√©sben l√°that√≥ k√©peknek ne higgy√ľnk, a hirdet√©sekben sajnos olykor nem a val√≥s√°gnak megfelelŇĎ fot√≥k jelennek meg, olykor az is elŇĎfordul, hogy a b√©rbe adni k√≠v√°nt lak√°s nem is az, amelyik a hirdet√©sben l√°that√≥. Csup√°n abban az esetben higgy√ľk el a k√©p hiteless√©g√©t, amennyiben a hirdetŇĎ, azaz b√©rbead√≥ t√∂bbsz√∂r√∂sen is megerŇĎs√≠tette, hogy a fot√≥k √°ltala k√©sz√ľltek √©s a val√≥s√°got t√ľkr√∂zik. Ezut√°n m√°r √©rdemes komolyabb figyelmet ford√≠tani √©s szem√©lyes l√°togat√°st tenni, megn√©zni a lak√°st. 

A szem√©lyes l√°togat√°s sor√°n a b√©rbead√≥t vagy √©ppen a leendŇĎ lak√≥t√°rsat aj√°nlott kifaggatni. Mikor volt legut√≥bb fel√ļj√≠tva a lak√°s, a f√∂ldel√©st bevezett√©k-e, akadnak ‚Äď e elektronikai vagy √©ppen technikai probl√©m√°k, milyen gyakran van lehetŇĎs√©g karbantart√°sra, illetve annak szolg√°latai ig√©nybev√©tel√©re. Tov√°bb√°, vegy√ľk szem√ľgyre a h√°ztart√°si, f√ľrdŇĎszobai √©s konyhai eszk√∂z√∂ket, ha nagyon idej√©t m√ļltak ugyanis, akkor b√°rmelyik pillanatban elromolhatnak vagy balesetet okozhatnak. 

Komoly baleseteket ker√ľlhet√ľnk el, esetenk√©nt pedig a saj√°t √©let√ľnket menthetj√ľk meg azzal, ha fel√ļj√≠tott lak√°sba k√∂lt√∂z√ľnk, ne √©rj√ľk be kevesebbel. A fent eml√≠tett tesztk√©rd√©seken az alberletbudapest.hu k√∂nnyed√©n √°tmegy, sŇĎt csillagos √∂t√∂ssel vizsg√°zik, hiszen fel√ļj√≠tott lak√°sok megfizethetŇĎ √°ron ker√ľlnek k√≠n√°latra, modern elektronikai kell√©kekkel, korszerŇĪ dekor√°ci√≥val √©s azonnali jav√≠t√°ssal abban az esetben, ha valami net√°n elromlana. 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva