Csillagos √Čgben az alb√©rletek √°rai, de van megold√°s!

√Člvezn√©nk egy sz√≠nvonalas √©s k√©nyelmes otthon meleg√©t, de nem futja r√°?

Mindig is egy fŇĎv√°rosi, vibr√°l√≥ √©letm√≥d√ļ lak√°sr√≥l √°lmodtunk, k√∂zel az √∂sszes n√©pszerŇĪ sz√≥rakoz√≥helyhez, de m√°r-m√°r kezd√ľnk lemondani r√≥la, hiszen az √°rak a csillagos √©gben j√°rnak? Ne adjuk fel, hiszen van megold√°s. 

olcso alberlet dijak budapestenB√°rok, k√°v√©z√≥k √©s √©ttermek sokasodnak elŇĎtt√ľnk, ahogy a belv√°rosban s√©t√°lunk, nyit√≥dik √©s z√°r√≥dik az ajt√≥. Val√≥j√°ban integetnek, befel√© h√≠vogatnak, t√°ncra k√©rnek benn√ľnket, de mi megr√°zzuk fej√ľnket, hiszen lakb√©rre sp√≥rolunk. A havi lakb√©r minden h√≥napban ijesztŇĎ √°rny√©kk√©nt leselkedik r√°nk, be√°rny√©kolja mindennapi √©let√ľnket √©s d√∂nt√©seinket. 

 Budapesten t√∂bbnyire nehezen megfizethetŇĎ √°ron lelhet√ľnk alb√©rletre, ez√©rt vagy lemondunk a k√∂lt√∂z√©srŇĎl, vagy a szerencs√©sebbek, ha k√∂lt√∂znek is, be√©rik az olcs√≥bb alb√©rlettel, amely nem csup√°n az eszt√©tikai sz√©ps√©g, de a biztons√°gnak is h√≠j√°n van. Havonta fogcsikorgatva pr√©selj√ľk ki p√©nzt√°rc√°nkb√≥l a lakb√©r √©s rezsi √∂sszeg√©t. Azt√°n meg√©rkezik a t√©l. FŇĪteni kell. Ez pedig nagyon sok alb√©rletben a rezsi √∂sszeg√©nek emelked√©s√©vel j√°r egy√ľtt. 

Nem kell azonban r√∂gt√∂n √∂sszepakolnunk √©s hazak√∂lt√∂zn√ľnk ebben az esetben. Van megold√°s. √Črdemes csup√°n jobban elm√©ly√ľlni a r√©szletekben alb√©rletkeres√©skor. HŇĎn v√°gyott budapesti, belv√°rosi pezsg√©s megfizethetŇĎ is lehet ak√°r. Ne dobjuk el √°lmainkat. Ne √©rj√ľk be egy omladoz√≥, vesz√©lyes, olykor pedig sajnos √≠zl√©stelen lak√°ssal, szob√°val, garzonnal. 

Az alberletbudapest.hu pontosan a hozz√°nk hasonl√≥ fiatal lak√°skeresŇĎk√©rt alakult. Fiatalos, modern, gyakran karbantartott, √©s nem utols√≥ sorban fel√ļj√≠tott lak√°sokkal szolg√°lnak. A legjobb pedig, hogy lak√°saik a belv√°ros √∂sszes ker√ľlet√©ben el√©rhetŇĎek, m√©ghozz√° halomsz√°mra, √≠gy pedig nem csup√°n egy-k√©t lak√°s van k√≠n√°laton, ami hamar ki cs√ļszhat kezeink k√∂z√ľl. 

Ami pedig az anyagiakat illeti, k√©nyelmesen megfizethetŇĎ √°rak √©s ig√©nyek szerint v√°laszthat√≥ lak√°sok, szob√°k √°llnak rendelkez√©s√ľnkre. A lak√≥k√∂z√∂ss√©gre val√≥ odafigyel√©s biztos√≠tott r√©sz√ľkrŇĎl, a lak√≥k√∂z√∂ss√©g r√©sz√©rŇĎl pedig a maxim√°lis megel√©gedetts√©g tan√ļs√≠that√≥. 

 

√ćgy teh√°t √°lomlak√°sunk kib√©rl√©se k√∂zelebbi c√©l, mint ahogyan azt gondoln√°nk. Ha ez pedig nem el√©g, fix rezsi teszi lehetŇĎv√©, hogy t√©len ne legyen v√©konyabb a p√©nzt√°rc√°nk. A rezsi akkor sem v√°ltozik, ha fel kell tekerni a fŇĪt√©st. Az egyetlen dolog, ami v√°ltozik majd, az nem m√°s, mint az √©letminŇĎs√©g√ľnk. Sokkal jobb√° v√°lik. 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva