Biztons√°gos alb√©rlet: sz√°ml√°val, √ľgyf√©lszolg√°lattal, folyamatos karbantart√°ssal

Manaps√°g sokan keresnek alb√©rletet Budapesten, √©s nem csak magyarok, hanem k√ľlf√∂ldiek egyar√°nt. A kiad√°sra ker√ľlŇĎ lak√°sok gyorsan gazd√°ra tal√°lnak m√©g emelt √°rak dac√°ra is.

Sokszor a megfelelŇĎ alb√©rlet kiv√°laszt√°sban nem az √°r j√°tssza a fŇĎszerepet, hanem a biztons√°g is k√∂zrej√°tbudapesti alberlet szamlaval szerzodesselszik, hiszen az ing√≥s√°gaink √©ps√©ge legal√°bb ugyanolyan fontos, mint az ig√©nyes otthon.

√Črdemes t√∂bb szemsz√∂gbŇĎl is megvizsg√°lni a kiad√≥ lak√°sokat 

A bŇĎs√©ges k√≠n√°lat miatt sajnos bele lehet futni egy-k√©t olyan ingatlanba, ami kock√°zattal j√°r a b√©rlŇĎ sz√°m√°ra is, mert ha nem megb√≠zhat√≥ a tulajdonos, hi√°ba fizeti a b√©rlŇĎ a k√∂z√∂s k√∂lts√©get neki, nem biztos, hogy azt a k√∂z√∂s k√©pviselŇĎ meg is kapja, illetve a lak√°s karbantart√°s is probl√©m√°t jelenhet.

A legjobb megold√°s ez√©rt, ak√°r k√ľlf√∂ldiek vagyunk, ak√°r magyarok, ha sz√°ml√°t ad√≥, √ľgyf√©lszolg√°lattal b√≠r√≥, folyamatos karbantart√°st k√≠n√°l√≥ lak√°sokat keres√ľnk. Az alberletbudapest.hu-n megtal√°lhat√≥ lak√°sok √©s szob√°k eset√©ben p√©ld√°ul biztosak lehet√ľnk benne, hogy szerzŇĎd√©s ellen√©ben, sz√°ml√°val tudjuk kib√©relni a lak√°st vagy szob√°t!

Mi√©rt fontos a sz√°mla √©s a szerzŇĎd√©s?

Ha a sz√°ml√°s megold√°st v√°lasztjuk, biztosak lehet√ľnk abban, hogy a tulajdonos megfizeti ut√°nunk az ad√≥t, teh√°t ebben az esetben b√°tran be is jelent benn√ľnket, ami az√©rt fontos, mert √≠gy az adott √∂nkorm√°nyzatn√°l tudunk ig√©nyelni parkol√°si k√°rty√°t p√°r ezer forint√©rt, illetve bizonyos felt√©telek mellett lakhat√°si t√°mogat√°st is a Munka√ľgyi Hivataln√°l!

Az √ľgyf√©lszolg√°lat rengeteget seg√≠t

Mindezek mellett, ha √ľgyf√©lszolg√°lat is j√°r az ingatlan mell√©, m√©g teendŇĎnk sincs vele, sem a bejelent√©ssel, sem pedig a parkol√°si k√°rtya ig√©nyl√©ssel, hiszen, ha teljesk√∂rŇĪ meghatalmaz√°st adunk, akkor mindezt el tudj√°k nek√ľnk int√©zni.

Ha b√°rmi probl√©m√°nk, k√©rd√©s√ľnk akad, felt√°rcs√°zzuk az √ľgyf√©lszolg√°latot √©s k√©szs√©gesen seg√≠tenek.

Biztons√°gban tudhatjuk otthonunk akkor is, ha valamit karbantart√°st kellene v√©gzeni, vagy m√©rŇĎleolvas√°sra j√∂nnek, mert ŇĎk garanci√°t v√°llalnak arra, hogy vigy√°znak a lak√°sunkra, nem visznek el semmit, hiszen az√©rt is k√∂t√∂tt√ľk vel√ľk a szerzŇĎd√©st.

Jó, ha akad riasztó is

Amennyiben riaszt√≥rendszert szeretn√©nk beszereltetni, vannak olyan lak√°sok, ahol m√°r arra is lehetŇĎs√©g van, sŇĎt m√°r eleve rendelkezik ilyen rendszerrel.

A luxus kateg√≥ri√°s alb√©rlethez m√°r nem csak karbantart√°st lehet k√©rni, hanem takar√≠t√°st is, nem kell k√ľl√∂n bej√°r√≥nŇĎt keresni, vagy foglalkozni vele, csak megbesz√©lj√ľk az idŇĎpontot, hogy mikor j√∂het, ŇĎk pedig k√©szs√©gesen megoldj√°k akkor is, ha esetleg nem vagyunk otthon.

A folyamatos karbantart√°s szint√©n alapvetŇĎ, hiszen a szakemberhi√°ny hatalmas gondokat okoz, viszont egy szerzŇĎd√©ses csapat megl√©te eset√©n √≥r√°kon bel√ľl elh√°r√≠tanak minden gondot.

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva