Aranyszabályok, ha Budapesten keresne albérletet

Felmérések tömkelege bizonyítja, hogy a legtöbb egyetemet végzett fiatal Budapesten folytatja tovább életét.

Amint megszerzik √°lmaik √°ll√°s√°t, belekezdenek kiad√≥ alb√©rlet keres√©sbe Budapesten. Ha pedig azt hitt√©k, az √°ll√°sinterj√ļ kih√≠v√°s volt, ekkor d√∂bbennek r√° igaz√°n, hogy t√©vedtek. Az √°ltaluk meg√°lmodott lak√°side√°l megtal√°l√°sa ugyanis j√≥val komolyabb neh√©zs√©get jelent. 

Budapest lakoss√°ga folyamatosan n√∂vekszik, jelenleg majdnem meghaladja a k√©t milli√≥ fŇĎt. Folytonos verseny folyik a tiszt√°bb, t√°gasabb, jobb megk√∂zel√≠t√©sŇĪ, √©s nem utbudapest belvarosi alberletols√≥ sorban, az ig√©nyes lak√°s megszerz√©s√©re. Mivel a b√©rlŇĎjel√∂ltek sz√°ma egyre csak nŇĎ, ez√©rt roppantm√≥d gyorsnak √©s √©bernek kell lenni. Ebben ny√ļjt kimagasl√≥an j√≥ seg√≠ts√©get az alberletbudapest.hu. A gyorsas√°g mellett ugyanis m√°s szempontokat is figyelembe kell venni.

A legt√∂bb kiad√≥ alb√©rletet keresŇĎ fiatal vid√©krŇĎl sz√°nd√©kozik felk√∂lt√∂zni, sokszor t√∂bb sz√°z kilom√©ternyi t√°vols√°gb√≥l √©rkeznek a fŇĎv√°rosba, √≠gy k√∂lt√∂z√©s elŇĎtt nem mindenkinek van lehetŇĎs√©ge a kiad√≥ lak√°s megtekint√©s√©re Budapesten. Az alb√©rletekrŇĎl sokszor nem tal√°lnak hiteles k√©pet az internetes keresŇĎben, ha pedig igen, az meglehetŇĎsen csal√≥ka. M√°r pedig igencsak fontos szem√ľgyre venni, hol szeretn√©nk √©lni! Az alberletbudapest.hu fŇĎ elvei k√∂z√© tartozik a hiteless√©g, minŇĎs√©g √©s b√©rlŇĎk√∂zpont√ļ hozz√°√°ll√°s. √Čpp ez√©rt is c√©ljuk a kiad√≥ alb√©rlet √©s kiad√≥ szoba olcs√≥n t√∂rt√©nŇĎ b√©rbead√°sa. A megfizethetŇĎ √°rhoz kifog√°stalan lak√°st √©s magasszintŇĪ b√°n√°sm√≥dot biztos√≠tanak. Mind ezek mellett pedig a lak√°s √∂sszes helyis√©g√©rŇĎl a val√≥s√°gnak maxim√°lisan megfelelŇĎ k√©pekkel szolg√°lnak. 

A buktat√≥k mellett pedig milyen fontos, pozit√≠v jellemzŇĎket √©rdemes szem elŇĎtt tartani? Nos, tal√°n az egyik legjelentŇĎsebb ilyen t√©nyezŇĎ a megk√∂zel√≠thetŇĎs√©g. Milyen k√∂zleked√©si eszk√∂z√∂k j√°rnak a lak√°s k√∂zel√©ben? Milyen gyakoris√°ggal? Mivel a legt√∂bb munkahely √©s egyetem a belv√°rosban tal√°lhat√≥, ez√©rt kimondottan nagy figyelmet kell szentelni, melyik ker√ľletben szeretn√©nk lakni. Sz√°mtalan kiad√≥ alb√©rlet helyezkedik el a belv√°rosban, kiv√°l√≥ k√∂zleked√©si lehetŇĎs√©get ny√ļjtva a munk√°ba jut√°shoz. Sokan k√∂lt√∂znek a belv√°ros sz√≠v√©be pontosan az eml√≠tett okb√≥l, de alb√©rlet a 9. ker√ľletben is tal√°lhat√≥ olcs√≥n √©s a felt√©teleknek t√∂k√©letesen megfelelŇĎ szinten, hogy csak egy tippet eml√≠ts√ľnk. Egy jelentŇĎs k√∂zleked√©si csom√≥pontr√≥l besz√©l√ľnk ugyanis, ami m√©g a belv√°ros r√©sze, de a ker√ľlet legt√∂bb pontja csendes, ezzel nyugalmat biztos√≠tva egy hossz√ļ √©s f√°raszt√≥ nap v√©g√©n. 

 Sz√°mottevŇĎ m√©g a lakhat√°si t√°mogat√°s ig√©nyl√©s√©nek lehetŇĎs√©ge is. Nagy k√ľl√∂nbs√©get jelent a havi b√ľdzs√©ben, ha a lakb√©r fizet√©s√©ben akad seg√≠ts√©g. ErŇĎsen javaslott ez√©rt alb√©rlet vad√°szat k√∂zben r√°k√©rdezni van-e lehetŇĎs√©g az ilyen t√≠pus√ļ t√°mogat√°sra. Fontos tiszt√°ban lenni a lakhat√°si t√°mogat√°s felt√©teleivel is, alkalmasak vagyunk-e a t√°mogat√°s ig√©nyl√©s√©re. Amennyiben igen, az alberletbudapest.hu erre is es√©lyt ad. 

 

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva