Alb√©rlet k√ľlf√∂ldieknek

Egyre elterjedtebb Magyarorsz√°gon, hogy k√ľlf√∂ldieknek adj√°k ki az alb√©rletet. N√©zz√ľk, hogy mi√©rt √©ri meg jobban, illetve kik is elsŇĎsorban a c√©lpiac.

Ha v√©gign√©zz√ľk a kimutat√°sokat, vagy ak√°r csak egy nagyobb s√©t√°t tesz√ľnk a FŇĎv√°rosban, az hamar nyilv√°nval√≥v√° v√°lik, hogy az elsŇĎdleges c√©lk√∂z√∂ns√©get olyan k√ľlf√∂ldiek alkotj√°k, akik itt tanulnak, dolgoznak, √©s sz√ľks√©g√ľk van alb√©rletre. ingatlan kiadas budapesten kulfoldieknek2020a

Ha besz√©lsz idegen nyelveket √©s van kiad√≥ ingatlanod, extra szolg√°ltat√°sokkal m√©g ink√°bb kedvezŇĎbb √°rat tudsz kapni az alb√©rleted√©rt.

Hogyan érheted el a célcsoportodat?

Tegy√©l fel angol, illetve n√©met, √©s egy√©b nyelveken hirdet√©seket a legt√∂bb magyar ingatlanos port√°lra, √©s amennyiben extra szolg√°ltat√°said vannak, akkor azokat is t√ľntesd fel.

J√≥ √∂tlet a k√∂z√∂ss√©gi oldalakon is k√∂rben√©zni, jellemzŇĎen minden nagyv√°ros eset√©ben, ahol k√ľlf√∂ldiek dolgoznak √©s √©lnek, l√©tezik sz√°mukra saj√°t csoport.

Milyen extra szolg√°ltat√°sokat tudsz adni?

Amennyiben j√≥l besz√©led az angolt, tudsz plusz szolg√°ltat√°st ny√ļjtani a k√ľlf√∂ldi alb√©rlŇĎidnek, ami√©rt magasabb b√©rleti d√≠jjal kalkul√°lhatsz.

Megmutathatod nekik a legjobb hazai helyeket, ak√°r k√°v√©z√≥kr√≥l, ak√°r √©ttermekrŇĎl vagy kocsm√°kr√≥l van sz√≥, de azt is, hogy hol √©rdemes v√°s√°rolni, szolg√°ltat√°sokat ig√©nybe venni. √Črtes√≠t√©st k√ľldhetsz nekik a nemzeti √ľnnepekrŇĎl, seg√≠thetsz nekik b√°rmilyen hazai √ľgyben elj√°rni, ak√°r ford√≠tani is, amennyiben elakadnak.

Int√©zheted a h√°z √ľgyeit, a sz√ľks√©ges karbantart√°si munk√°kn√°l ott vagy, stb. A kreativit√°sod szab ennek csak hat√°rt.

Mire sz√°m√≠ts, ha k√ľlf√∂ldit fogadsz alb√©rlŇĎnek?

Sok k√ľlf√∂ldi di√°k keress itthon alb√©rletet, √©s sokkal rugalmasabbak is, mint a magyarok. Sok Erasmus √∂szt√∂nd√≠jas f√©l √©vre keres alb√©rletet, ez esetben hat√°rozott idejŇĪ szerzŇĎd√©sk√∂t√©s eset√©n, a szerzŇĎd√©s lej√°rtakor mag√°t√≥l ki is k√∂lt√∂zik, kev√©sbe lakja le, √©s te meg megn√©zheted, karbantarthatod k√©t alb√©rlŇĎ k√∂z√∂tt a tulajdonod.

Persze vannak olyanok is, akik hosszabb idŇĎre terveznek itt √©lni, mondjuk egy k√ľlf√∂ldi felsŇĎvezetŇĎ, aki ak√°r a csal√°dj√°val, ak√°r egyed√ľl j√∂n, megengedheti mag√°nak a dr√°g√°bb lak√°sokat is. Ňźk k√∂nnyebben √©s term√©szetesebben fizetnek, hiszen √°ltal√°ban a c√©g√ľk √°llja a kiad√°sokat, √©s ha extra szolg√°ltat√°st kapnak mell√©, akkor m√©g az ismerŇĎseiknek is aj√°nlani fognak t√©ged.

Milyen helyeket r√©szes√≠tenek elŇĎnyben a k√ľlf√∂ldiek?

A k√ľlf√∂ldiek szinte mind j√≥l felszerelt lak√°sokat keresnek, √©s √°ltal√°ban olyan helyeket, amelyek k√∂zel vannak az egyetemhez, vagy a munkahely√ľkh√∂z, vagy j√≥l megk√∂zel√≠thetŇĎek t√∂megk√∂zleked√©ssel.

ElŇĎny, ha a tulaj besz√©li a nyelvet, de legal√°bbis az angolt minimum t√°rsalg√°si szinten. A k√ľlf√∂ldiekkel is ugyan√ļgy szerzŇĎd√©st kell k√∂tni, amit magyarul √©s angolul, vagy az anyanyelv√ľk√∂n is k√∂telezŇĎ megsz√∂vegezni, m√°sk√©nt joggal v√©dekezhetnek vit√°s k√©rd√©s eset√©n, hogy nem √©rtett√©k, mit √≠ratnak vel√ľk al√°!

Ha viszont te szeretn√©d megtapasztalni, milyen egy modern, eur√≥pai szinten berendezett √©s magyaroknak is megfizethetŇĎ alb√©rletben √©lni, v√°lassz lak√°st az alberletbudapest.hu kiad√≥ ingatlan k√≠n√°lat√°b√≥l!

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva