Alb√©rlet k√ľlf√∂ldi di√°koknak

Budapesten egyre t√∂bb k√ľlf√∂ldi di√°k tanul √©s sz√°mukra evidens, hogy koll√©giumban vagy alb√©rletben √©lnek.

√Ām nem is olyan egyszerŇĪ alb√©rletet tal√°lnia egy magyarul nem, vagy alig besz√©lŇĎ tanul√≥nak! students property budapest 2021

Igaz, hogy a k√∂rnyezŇĎ orsz√°gok k√∂z√ľl Budapest a harmadik legdr√°g√°bb az alb√©rleti piacon, viszont egy k√ľlf√∂ldi di√°knak, jellemzŇĎen, jobbak az anyagi lehetŇĎs√©gei, mint egy magyarnak.

A magyarorsz√°gi hallgat√≥k majdnem 10%-a k√ľlf√∂ldrŇĎl √©rkezett

Jelenleg a magyar felsŇĎoktat√°sban 300 ezer magyar √©s kb. 26 ezer k√ľlf√∂ldi di√°k tanul, a t√∂bbs√©g√ľk term√©szetesen Budapesten. A k√ľlf√∂ldi di√°kok sz√°ma egyre nŇĎ, √©s k√∂z√ľl√ľk sokan keresnek alb√©rletet, vagy kiad√≥ szob√°t, ak√°r Budapesten tanulnak, ak√°r vid√©ken.

Aki teh√°t alb√©rlet keres√©s√©n t√∂ri a fej√©t, mindenk√©ppen ny√°r elej√©n legk√©sŇĎbb kezdjen bele, mert augusztust√≥l kezdve szeptember v√©g√©ig kifejezetten sok (k√ľlf√∂ldi) di√°k keres Budapesten alb√©rletet!

A k√ľlf√∂ldi di√°kok ink√°bb szob√°t vagy garzont b√©relnek

Mivel haz√°nkban a magyaroknak nem k√∂nnyŇĪ kigazd√°lkodni az alb√©rletet, vagy √©ppen k√∂lcs√∂nt felvenni r√°, a javar√©szt √∂szt√∂nd√≠jjal j√∂vŇĎ k√ľlf√∂ldieknek sokkal ink√°bb k√∂nnyebb kifizetni√ľk a hazai alb√©rleti √°rakat.

Viszont a k√ľlf√∂ldi di√°kok k√∂r√©ben m√©g √≠gy is legkeresettebb a garzonlak√°s, hiszen minden megvan ott, ami nekik kell, de m√©gis ar√°nylag olcs√≥n jutnak hozz√°, √©s t√∂k√©letesen megfelel egy di√°k ig√©nyeinek.

Mire van ig√©nye egy k√ľlf√∂ldi di√°knak az alb√©rletben?

A k√ľlf√∂ldi di√°kok sz√°m√°ra a modern fiatalos lak√°sok a nyerŇĎek, ak√°rcsak a hasonl√≥ k√∂rnyezet, kisebb parkokkal, modernebb √©p√≠t√©sŇĪ t√°rsash√°zakkal. Egyre t√∂bb meg√ļjul√≥ lak√≥√∂vezet van az egyetemek mellett, pontosan az√©rt, hogy a k√ľlf√∂ldiek sz√°m√°ra is megfelelŇĎ kereslet legyen a lak√°sokban.

A befektetŇĎk is tudj√°k, hogy ez j√≥ √©s kifizetŇĎdŇĎ sz√°mukra, √≠gy, ha egy ilyen k√∂rny√©ken vesz√ľnk lak√°st, √©s kiadjuk egy, vagy t√∂bb k√ľlf√∂ldi di√°knak biztosak lehet√ľnk benne, hogy j√≥l j√°runk.

A k√ľlf√∂ldi di√°koknak kiad√≥ lak√°sok √©s szob√°k k√ľl√∂n kateg√≥ri√°ba tartoznak az alb√©rletpiacon

Sok mag√°nszem√©ly is kimondottan nekik kialak√≠tott, ak√°r t√∂bb szob√°s lak√°st ad ki, √©s √≠gy is hirdetik, az elitebb alb√©rleteket magyarok sz√°m√°ra m√°r ki sem adj√°k. Mivel sokszor a k√ľlf√∂ldi di√°k eg√©sz j√≥l besz√©l magyarul, van olyan hirdet√©s, amiben kimondottan magyarul besz√©lŇĎ di√°kot keres, az angolul kev√©sb√© besz√©lŇĎ tulajdonos.

A k√ľlf√∂ldi di√°kok sz√°m√°ra a legkedveltebbek az V-VI-VII ker√ľletek, illetve minden, j√≥ k√∂zleked√©ssel rendelkezŇĎ k√∂rny√©k, amely az egyetem√ľk k√∂zel√©ben tal√°lhat√≥. Az alberletbudapest.hu k√≠n√°lat√°ban csupa olyan kiad√≥ szoba tal√°lhat√≥, amely a k√ľlf√∂ldi di√°kok sz√°m√°ra ide√°lis, mind berendez√©s√©ben, mind elhelyezked√©s√©ben, mind √°r√°ban.

 

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva