A hossz√ļt√°vra kiad√≥ lak√°sokra nincs garancia, vagy m√©gis?

Ha hossz√ļt√°vra keres√ľnk kiad√≥ lak√°st √©rdemes k√∂r√ľln√©zni a b√©rbead√≥k k√∂z√∂tt. Olyat √©rdemes keresni, akik speci√°lisan erre vannak berendezkedve, hogy t√∂bb lak√°suk is van, hasonl√≥ c√©lra.

Ez esetben nem kell att√≥l tartani, hogy k√∂nnyen eladja. Felmer√ľl viszont a k√©rd√©s, hogy hossz√ļt√°vra kiad√≥ lak√°sokra nincs garancia, vagy m√©gis van? ingatlan 2020c

Miben m√°s, ha hossz√ļ t√°vra keres√ľnk lak√°st, mintha venn√©nk egyet?

Ha hossz√ļt√°vra tervezed a lakhat√°st egy b√©rbe adott lak√°sn√°l, sokkal jobban vigy√°zol r√°, hiszen tudod, hogy sok√°ig leszel m√©g itt, √©s nem mindegy, hogy p√©ld√°ul az √∂sszekoszolt falat m√©g √©vekig fogod n√©zni ‚Äď vagy √©ppen a fŇĎb√©rlŇĎ r√°d tolja a tataroz√°s k√∂lts√©geit.

Ilyenkor a lak√°st m√©g ink√°bb magad√©nak √©rzed, jobban berendezkedsz. Jobban mersz √ļj, szebb b√ļtorokat v√°s√°rolni, nem azt figyeled, hogy min√©l olcs√≥bb legyen, hanem ink√°bb a minŇĎs√©gibb, komfortosabbakat helyezed elŇĎt√©rbe.

Olyan lesz, mint egy saját lakás, mégis tudod, hogy bármikor kiszállhatsz, és nem vagy egy életre elkötelezve a bankok felé.

Hossz√ļt√°vra egy lak√°st m√°shogy is veszel ki

Mást veszel ki. Tudatosabb vagy. Jobban számít, hogy mik az igényeid. Megnézed, hogy hol van a lakás, kik a szomszédok, milyen a környék. Mennyire érzed magad jól az adott környéken, hol vannak bevásárló helyek, hogyan jutsz el oda. Milyen a közlekedés.

Jobban sz√°m√≠t, hogy a k√∂rny√©ken milyen az √≥voda, vagy az iskola. Ak√°r azt is sz√°m√≠t√°sba veszed, hogy mennyire van t√°vol, vagy k√∂zel a munkahelyedtŇĎl. Egy hossz√ļt√°vra kiad√≥ lak√°sn√°l fontos, hogy minden haszn√°lhat√≥ legyen, √©s sok√°ig. Megn√©zed, hogy milyen a lak√°s, mennyire √ļjszerŇĪ, mikor kell fel√ļj√≠tani.

Ink√°bb a minŇĎs√©gibbet figyeled, az, hogy mennyire energiatakar√©kos. Otthont keresel, teh√°t m√°s szemmel n√©zed. √Črt√©kesnek tartod, hiszen igazi otthont keresel. Az alberletbudapest.hu kiad√≥ lak√°s k√≠n√°lat√°ban  r√°ad√°sul olyan lak√°sokat tal√°lsz, amelyek teljesen felszerelt, b√ļtorozott ingatlanok (√ļj, n√≠v√≥s b√ļtorokkal), hogy t√©nylegesen csak bek√∂lt√∂zn√∂d kelljen.

Az alb√©rletbudapest.hu speci√°lisan olyan c√©g, amelyik hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°ssal foglalkozik, ak√°r b√©rleti d√≠j garanci√°val is

Amennyiben nem c√©ghez fordulunk, akkor √©rdemes megn√©zni, ha hossz√ļ t√°vra keres√ľnk lak√°st, hogy milyen a tulajdonos szem√©lyis√©ge. Mennyire j√∂v√ľnk vele ki j√≥l, ha b√°rmi probl√©ma elŇĎfordul a lak√°ssal, mennyire seg√≠tŇĎk√©sz.

A speci√°lisan erre, hossz√ļ t√°vra kialak√≠tott lak√°sokn√°l m√°r b√©rbead√°s menedzsment szolg√°ltat√°s is van, amelynek l√©nyege, hogy a b√©rbead√≥ v√°ll√°r√≥l levesznek minden terhet.

Felkeresik a b√©rlŇĎket, beszedik √©s befizetik a d√≠jakat, karbantartj√°k az ingatlant, √©s takar√≠tanak is. Ez a b√©rbead√≥nak az√©rt j√≥, mert nem kell k√ľl√∂n erre figyelni, csak beszedik a p√©nzt, a b√©rlŇĎnek pedig az√©rt j√≥, mert biztos lehet abban, hogy tiszta √©s megfelelŇĎen karbantartott h√°zban tud √©lni, hossz√ļ t√°vra is.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva