Hol keressek albérletet Budapesten?

Hol keressek alb√©rletet Budapesten ‚Äď teszik fel sokan a k√©rd√©st, amikor a FŇĎv√°rosba akarnak k√∂lt√∂zni legal√°bb p√°r h√≥napra.

A k√©rd√©st azt√°n hamarosan √≠gy m√≥dos√≠tj√°k: hol tal√°lok megfizethetŇĎ alb√©rletet, amelyben nem zs√°km√°nyolnak ki, emberbar√°t k√∂rnyezetben van, √©s m√©g √≥r√°kat se kell ing√°z√°ssal t√∂ltsek naponta?

Sok f√ľgg att√≥l, hogy milyen szempontok alapj√°n keresel alb√©rletet 001a

Ha az √°r alapj√°n, akkor itt van p√°r tipp: Budapest ker√ľletei mind f√∂ldrajzi, mind piaci szempontb√≥l nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎek. A budai oldalon a lak√°sok mindig is dr√°g√°bbak voltak, mint a pestiek.

Persze itt is vannak k√ľl√∂nbs√©gek, att√≥l f√ľggŇĎen, hogy menyire elit a k√∂rny√©k. Az I., II., III. √©s XII. ker√ľletben a forgalmas √ļtvonalak ment√©n olcs√≥bbak a b√©relhetŇĎ lak√°sok, mint a z√∂ldebb ter√ľleteken.

Ugyanakkor a pesti r√©szen a belv√°rosban (V., VI. √©s VII. ker√ľlet) ugyanannyi√©rt b√©relhetsz, mint a budai r√©szeken.

A k√ľl√∂nbs√©g az alb√©rlet√°rak k√∂z√∂tt igencsak nagy

A legdr√°g√°bb lak√°sok fŇĎleg a kisf√∂ldalatti vonal√°n, illetve a budai elit helyeken vannak, a legolcs√≥bb alb√©rletek viszont javar√©szt a 3-as metr√≥ k√∂rny√©k√©n tal√°lhat√≥ak. Persze semmire nincs garancia, √öjpesten √©s KŇĎb√°ny√°n is akadnak frekvent√°lt helyen, j√≥ √°ron alb√©rletek, ugyan√ļgy, mint dr√°g√°bbak.

Az biztos, hogy min√©l kintebb megy√ľnk a v√°rosb√≥l, ann√°l ink√°bb tal√°lunk a p√©nzt√°rc√°nknak megfelelŇĎt. Egyik legolcs√≥bb ker√ľlet Csepel, csak h√°t ott, ugye, a megk√∂zel√≠thetŇĎs√©g okozhat n√©mi fennakad√°st. Ezt vegy√ľk figyelembe a k√∂lt√∂z√©sn√©l is.

√Āltal√°nos tapasztalatk√©nt azt mondhatjuk, hogy 2019 v√©g√©n a legolcs√≥bb ker√ľlet a 23., azaz Soroks√°r, ahol 100 000 forint k√∂r√ľl alakul az √°tlagos alb√©rlet√°r, a legdr√°g√°bb pedig az 5. ker√ľlet, a Belv√°ros-Lip√≥tv√°ros, ahol ennek √©ppen a dupl√°ja, 200 000 forintba ker√ľl (plusz rezsi) egy √°tlagos alb√©rlet havonta.

N√©zz√ľk meg, ha m√°r belŇĎtt√ľk, hogy hova szeretn√©nk menni, √©s mik a fontosabb param√©terek, hogy pontosan hol is keresg√©lj√ľnk alb√©rletet!

Ma m√°r rengeteg lehetŇĎs√©g√ľnk van erre, az online szakosodott port√°lokt√≥l kezdve a helyi ingatlanirod√°kig. A legnagyobb seg√≠ts√©get azonban az alberletbudapest.hu kiad√≥ lak√°s k√≠n√°lata jelenti.

A megfizethetŇĎ k√≠n√°laton t√ļl ‚Äď ami az√©rt nem utols√≥ szempont ‚Äď ugyanis biztos lehetsz benne, hogy olyan lak√°s fogad majd, amilyet a k√©peken l√°tsz, mindenf√©le rejtett k√∂lts√©gek n√©lk√ľl.

Az oldalon tal√°lhat√≥ d√≠jakhoz nem fog tov√°bbi ‚Äěoldjuk meg okosban‚ÄĚ k√∂lts√©g hozz√°csap√≥dni, √©s ha l√°ny vagy, biztosra veheted, a fŇĎb√©rlŇĎtŇĎl nem kapsz majd olyasf√©le aj√°nlatokat! √Črdemes v√©gigolvasni a k√≠n√°latot, hiszen a hatodik ker√ľletben is kiv√°l√≥ √°r-√©rt√©kŇĪ alb√©rleteket tal√°lhatsz.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva