Milyen a jó albérlet?

Budapestre k√∂lt√∂z√©s elŇĎtt sokan teszik fel maguknak a k√©rd√©st: milyen a j√≥ alb√©rlet? Milyen alb√©rletet √©rdemes v√°lasztani? A r√∂vid v√°lasz az, hogy az olcs√≥, j√≥ helyen fekvŇĎ, munkahelyhez, egyetemhez k√∂zeli alb√©rlet olyan, mint a Mikul√°s: eleinte m√©g hisz√ľnk benne, hogy elj√∂n aj√°nd√©kokkal teli zs√°kj√°val, azt√°n feln√∂v√ľnk.

Az ide√°lis √©s a j√≥ alb√©rlet k√∂z√∂tt a legfŇĎbb k√ľl√∂nbs√©g az, hogy ez ut√≥bbi nagyon is val√≥s√°gos. L√°ssuk teh√°t, mik a j√≥ alb√©rlet ism√©rvei, avagy mi f√ľgg a b√©rlŇĎ ig√©nyeitŇĎl.

A j√≥ alb√©rlet t√©nylegesen a b√©rlŇĎ √°ltal lesz ‚Äěj√≥‚ÄĚ milyen a jo alberlet 2020 01

Ah√°ny ember, annyif√©le ig√©ny, annyif√©le szok√°s, elv√°r√°s, rem√©ny. Aki a zajos, ny√ľzsgŇĎ √©letet, a partikat, a kult√ļr√°t, a sz√≥rakoz√°st szereti, az v√°lasszon a 7. ker√ľletben alb√©rletet: hat sz√≠nh√°z, alternat√≠v mozik, kocsm√°k √©s ig√©nyes sz√≥rakoz√≥helyek tal√°lhat√≥k a ker√ľletben √©s k√∂rny√©k√©n.

Aki viszont ink√°bb a csendes, kertv√°rosi hangulatot, az egyedi atmoszf√©r√°t, a csal√°dias l√©gk√∂rt szereti, j√≥ es√©llyel Kispesten fogja megtal√°lni, a 19. ker√ľletben.

Megannyi m√°s szempontot is v√©gigvehet√ľnk, √°m minden esetben azt fogjuk tal√°lni, hogy aligha van egys√©ges v√°lasz arra, milyen is a j√≥ budapesti alb√©rlet. Illetve, tal√°n m√©gis. Ugyanis akadnak olyan param√©terek, amelyek elnyerik mindenki tetsz√©s√©t.

A jó albérlet közel esik a munkahelyhez vagy egyetemhez

√ČrthetŇĎ, ha kev√©ss√© szeretsz t√∂megben utazni, pl√°ne napi k√©t √≥r√°t ing√°zni a munkahely vagy egyetem √©s az alb√©rlet k√∂z√∂tt. Ez√©rt gyakorlatilag mindenki egyet√©rt abban, hogy a j√≥ alb√©rlet nincs t√ļl messze, √©s t√≠z-h√ļsz perc, legfeljebb f√©l √≥ra alatt be lehet jutni a c√©ghez vagy a kampuszra.
A jó albérlet környékén jó a közlekedés

A t√°vols√°ghoz hasonl√≥an a k√∂zleked√©si kil√°t√°sok is meghat√°rozz√°k egy alb√©rlet √©rt√©k√©t: ha lehet parkolni ‚Äď pl√°ne ŇĎrz√∂tt, vagy z√°rt ter√ľleten ‚Äď, vagy kiv√°l√≥ a t√∂megk√∂zleked√©s, esetleg biciklivel is biztons√°gosak az utak, akkor az hatalmas piros pont a lak√°snak.

A jó albérlet környékén kiváló a közbiztonság

Budapest igazi nagyv√°ros, annak minden elŇĎny√©vel √©s h√°tr√°ny√°val. Ahol ennyi √©s ilyen sokf√©le ember √©l, ott bizony bŇĪn√∂z√©s is lesz. Ez√©rt a j√≥ alb√©rlet ism√©rve a k√∂zbiztons√°g kiemelkedŇĎ szintje: rendszeresek a j√°rŇĎr√∂k, √©jszaka is nyugodtan haza lehet menni √©s nincs sz√ľks√©g √∂tf√©le biztons√°gi z√°rra.

A j√≥ alb√©rletet k√∂nnyŇĪ fenntartani

A p√©nz√ľgyi szempont szint√©n fontos. A j√≥ alb√©rlet nem ker√ľl t√ļl sokba: alacsony a k√∂z√∂s k√∂lts√©g, a rezsi √©s a lakb√©r kifizet√©se ut√°n m√©g bŇĎven marad p√©nze az embernek √©s a h√≥nap v√©g√©n se kell azon gondolkodni, cipŇĎt vegyen valaki vagy √©lelmet.
Akadnak, akik azt mondj√°k, hogy nincs olyan lak√°s, amire mindez igaz volna. Mi viszont azt √°ll√≠tjuk, hogy ha megn√©zed az alberletbudapest.hu lak√°sk√≠n√°lat√°t, k√∂nnyen lehet, hogy kider√ľl, m√©gis l√©tezik ilyen ide√°lis alb√©rlet!© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva