Albérlet keresés tippek

Budapest hatalmas v√°ros magyarorsz√°gi viszonylatban, ez√©rt aki ide k√∂lt√∂zik, √©rthetŇĎ m√≥don haszn√°lhat√≥ alb√©rlet keres√©s tippeket szeretne, mielŇĎtt r√°sz√°nja mag√°t a csomagol√°sra.
Cikk√ľnkben √∂sszeszedt√ľk azt az √∂t leghasznosabb tan√°csot, amely minden sz√°m√°ra meg fogja k√∂nny√≠teni, hogy a lehetŇĎ legjobb alb√©rletet tal√°lja meg.
 

1. Gondold √°t, hogy egyed√ľl, p√°roddal vagy idegenekkel akarsz-e egy√ľtt √©lni az alberletben ki fizeti a javitasokat 2020 01

Amennyiben egyed√ľl, vagy p√°roddal k√∂lt√∂zn√©l alb√©rletbe, √©s szŇĪk√∂sebbek a lehetŇĎs√©geitek, fontold meg, hogy esetleg csak egy szob√°t b√©relsz ki, nem egy eg√©sz lak√°st. Hab√°r elsŇĎre tal√°n nem hangzik t√ļl b√≠ztat√≥an, √°m am√≠g minden forintot az √©l√©re kell tenni, √≠gy lehet a legjobban sp√≥rolni, mert szoba b√©rl√©se eset√©ben a lakhat√°s k√∂lts√©gei is t√∂bb ember k√∂z√∂tt oszlanak meg.

2. Gyermeked, kisállatod van? Akkor így keress albérletet!

Ha csal√°dostul k√∂lt√∂zn√©l vagy √©ppen kis√°llattal, akkor sajnos hamar szembetal√°lod magad a sorozatos elutas√≠t√°sokkal a lak√°stulajdonosok r√©sz√©rŇĎl. Ez meglehetŇĎsen vissz√°s helyzet, √°m mindenkinek joga van eld√∂nteni, kiadja-e a lak√°s√°t csal√°doknak vagy gazdiknak.
√Črdemes teh√°t azzal kezdeni ilyenkor az alb√©rletkeres√©st, hogy √°tn√©zed az alberletbudapest.hu lak√°sk√≠n√°lat√°t, ahol az egyik legjobb minŇĎs√©gŇĪ ingatlanokat tal√°lod meg a fŇĎv√°rosban korrekt √°rakon, √°tl√°that√≥ felt√©telekkel

3. Az alb√©rleti d√≠j √©s a rezsid√≠j felett legyen m√©g bŇĎven p√©nzed

Amikor egy alb√©rlet megfelelŇĎnek tŇĪnik, gondold v√©gig, hogy mennyi p√©nz √°ll rendelkez√©sedre havonta ‚Äď √©s ez mennyire fedezi az √©letet Budapesten. Az alb√©rleti d√≠jon √©s a lak√°s rezsik√∂lts√©g√©n fel√ľl t√∂bb elker√ľlhetetlen kiad√°sod is lesz: utaz√°s, √©lelem, ruh√°zat, mobil, internet.

Ha egy lak√°st csak √ļgy tudsz kivenni, hogy a fentieket szŇĪk√∂sen fedezi a havi bev√©teled, ink√°bb olcs√≥bbat v√°lassz, vagy szob√°t b√©relj, mert garant√°ltan t√∂bbet kell majd k√∂lts a minim√°lisn√°l. Budapest viszont sok szempontb√≥l olcs√≥bb, mint a vid√©k ‚Äď m√°r csak a boltok k√∂z√∂tti √°rverseny miatt is.

4. Fontos a kis távolság, ám a tömegközlekedés is jó Budapesten

Ha egy alb√©rlet f√©l √≥r√°ra van a munkahelyedtŇĎl vagy az egyetemtŇĎl, kifejezetten j√≥ helyen tal√°lt√°l lak√°st magadnak. Budapesten a napi egy-m√°sf√©l √≥ra ing√°z√°s teljesen h√©tk√∂znapi m√©g azok sz√°m√°ra is, akiknek saj√°t lak√°suk van a FŇĎv√°rosban. Keress b√°tran t√°volabbi ker√ľletekben l√©vŇĎ lak√°st, ha azokat kedvezŇĎbb √°ron tudod b√©relni. Ha p√©ld√°ul a 19. ker√ľletben, Kispesten b√©relsz lak√°st, akkor onnan h√ļsz perc alatt bent vagy a Belv√°rosban, negyven perc alatt pedig ak√°r √öjpesten is.

5. Ne hagyd az utolsó percre az albérletkeresést

A legfontosabb tipp: sose hagyd az utols√≥ pillanatokra az ide√°lis alb√©rlet megtal√°l√°s√°t, mert p√©ld√°ul a felv√©teli pontsz√°mok kihirdet√©s√©t k√∂vetŇĎen megindul a roham a lak√°sok ir√°nt, √©s mivel t√∂bb t√≠zezer di√°k akar majd Budapestre j√∂nni tanulni, napok alatt elkapkodj√°k az alb√©rletek t√∂bbs√©g√©t.
© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva