Budapesti lak√°s √©s szoba az 9. ker√ľletben

 

Amennyiben b√°rmelyik kiad√≥ lak√°s - szoba - lakr√©sz tetszik √Ėnnek √©s szeretne √©rdeklŇĎdni, √ļgy k√©rem keressen meg minket el√©rhetŇĎs√©geink egyik√©n √©s bŇĎvebben t√°j√©koztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerzŇĎd√©se m√©g nem j√°rt le. Sz√≠ves megkeres√©s√©t ekkor is v√°rjuk, ugyanis t√∂bbsz√∂r elŇĎfordult, hogy valamelyik jelenlegi b√©rlŇĎ k√ľlf√∂ldi munka, csal√°di okok, stb. miatt nem k√≠v√°nja fenntartani b√©rleti szerzŇĎd√©s√©t √©s maga hely√©re keres egy √ļj b√©rlŇĎt.

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ C√≠m: 1092, Bp., Ferenc krt. 40.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 75 - 85.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1091, Bp., L√≥nyay u. 36.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 70 - 80.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1091, Bp., √úllŇĎi √ļt 111.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 70 - 75.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1094, Bp. Liliom. u. 50.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 75 - 80.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

Mi√©rt szeretj√ľk a 9. ker√ľletet?


A Ferencv√°ros t√∂mb-rehabilit√°ci√≥ja sz√©pen halad √©s kor√°n sincs v√©ge. Aki a IX. ker√ľletben b√©rel lak√°st, vagy szob√°t az h√≥napr√≥l h√≥napra l√°tv√°nyos √°tv√°ltoz√°soknak lehet tan√ļja.¬†
Annak, aki a kilencedik ker√ľleti Corvinus Egyetem hallgat√≥ja √©rdemes a FŇĎv√°m t√©ren k√≠v√ľl is sz√©tn√©zni alb√©rlet ut√°n, hiszen a 9. ker√ľletben kiv√°l√≥ a t√∂megk√∂zleked√©s √©s az √©jjeli k√∂zleked√©s.

Munkahelyv√°lt√°st tervezŇĎknek kifejezetten aj√°nlott a 9. ker√ľletben lak√°st vagy szob√°t b√©relni

Mi√©rt? Az√©rt mert az √©p√ľlet-helyre√°ll√≠t√°sok √©s kivitelez√©si projektek sz√°mtalan neves, nagy c√©get vonzanak, √ļj munkahelyeket teremtve a ker√ľletben. A B√°lna, a M√úPA, a Nemzeti Sz√≠nh√°z √©s az √ČlesztŇĎh√°z pedig mind m√°s √©s m√°s kikapcsol√≥d√°si lehetŇĎs√©get k√≠n√°l.

Az √ČlesztŇĎh√°z K√©zmŇĪves S√∂r√∂zŇĎj√©ben, amely nem t√≥d√≠t, ha √ļgy jellemzi mag√°t, mint a magyar k√©zmŇĪves s√∂rforradalom b√°zisa, huszonegy csapb√≥l folynak a finom, k√©zmŇĪves s√∂rk√ľl√∂nlegess√©gek. Azonban a minŇĎs√©gi gasztron√≥mia kedvelŇĎi se menjenek tov√°bb, hentes√©telektŇĎl a tapasig minden √≠nyenc falatot megtal√°lhat az udvarban. V√©tek lenne az √ČlesztŇĎh√°zt√≥l t√°vol keresni alb√©rletet. Igaz?

A k√ľl√∂nlegesen hangulatos R√°day √©s L√≥nyay utc√°ban b√©relve lak√°st nem lesznek t√∂bb√© sz√ľrk√©k a h√©tk√∂znapok

A szinte eg√©sz √©vben √©letteli 9. ker√ľleti R√°day utca √©s L√≥nyay utca a sz√≠nes palett√°j√ļ, egyedi kis √ľzleteivel, a sz√°mos ki√ľlŇĎs teraszos hely√©vel, zen√©s b√°rj√°val, jazz caf√©j√°val, √©ttermeivel, pubjaival, szezonr√≥l szezonra √©rdekes programokat √©s kellemes kikapcsol√≥d√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l ak√°r a h√©t minden napj√°ra.
A R√°day utca mondhatni egyenes √ļt az IparmŇĪv√©szeti M√ļzeumt√≥l a Nemzeti M√ļzeumig. Itt k√©nyelmesen megf√©r egym√°s mellett a sz√≠nh√°z, a zene valamint a k√©pzŇĎmŇĪv√©szet az olyan n√©pszerŇĪ k√∂z√∂ss√©gi programokkal, mint a v√°s√°rok √©s a koncertek.

A IX. ker√ľleti R√°day utca alb√©rleteit tal√°n t√ļlz√°s lenne olcs√≥nak mondani, de a k√∂rny√©k olyan kiv√©teles hangulattal √©s egyedi √©p√≠t√©szeti tulajdons√°gokkal rendelkezik, amelyek miatt nem is nagyon √©rdemes sokat gondolkodni azon, hogy itt b√©reljen-e lak√°st vagy szob√°t az, aki a h√©tk√∂znapokon is valami k√ľl√∂nlegesre v√°gyik.
A magas 9. ker√ľleti budapesti alb√©rlet√°rak indokoltak: kiemelkedŇĎ a k√∂zbiztons√°g, sz√°mos kultur√°lis √©s gasztron√≥miai lehetŇĎs√©g k√≠n√°lkozik √©s a R√°day utca fele s√©t√°l√≥utca, teh√°t kifejezetten gyermek-, csal√°d- √©s kutyabar√°t helye Budapestnek, ahogy a m√©lt√°n n√©pszerŇĪ L√≥nyay utca is! A L√≥nyay utcai alb√©rlet √°rak kicsivel kedvezŇĎbbek a R√°day utcai alb√©rletekn√©l, m√©gis egy utc√°nyira van a k√©t hely egym√°st√≥l. Az egyetemist√°k sz√°m√°ra a R√°day utcai alb√©rletek √©s a L√≥nyay utcai kiad√≥ szob√°k tŇĪnhetnek a legjobb v√°laszt√°snak lokaliz√°ci√≥ szempontj√°b√≥l.

A leromlott √°llapot√ļ √©p√ľletek rekonstrukci√≥ja folyamatosan zajlik, m√©gis akadnak csendes, nyugodt, √©lhetŇĎ pontok a ker√ľletben. Mondunk p√©ld√°kat!

Azok sz√°m√°ra, akik nem szeretn√©nek olyan helyen b√©relni lak√°st vagy szob√°t, amelynek k√∂rny√©k√©n folyton pezseg az √©let tal√°n j√≥ h√≠r, hogy olyan nyugodt kis szigetek is tal√°lhat√≥ak a IX. ker√ľletben, mint p√©ld√°ul a meg√ļjult √úllŇĎi √ļt, Ferenc k√∂r√ļt, Liliom utca, Tompa utcai lak√≥h√°zak kifejezetten bar√°ts√°gos, csal√°dias, √°rny√©kos f√°kkal tele√ľltetett, z√∂ld belsŇĎ parkja. Itt csal√°dot tervezŇĎknek is √©rdemes lak√°st √©s vagy kiad√≥ szob√°t b√©relni√ľk.

A 9. ker√ľletben a L√°z√°r Ervin tisztelet√©re √°tnevezett volt Lenhoss√©k, ma KerekerdŇĎ Park egy hatalmas, n√©gysz√∂gletŇĪ t√©r k√∂zep√©n ter√ľl el, amely k√∂r√ľl lak√≥ingatlanok sorakoznak. A KerekerdŇĎ, amely K√∂z√©psŇĎ-Ferencv√°ros egyik legnagyobb z√∂ld ter√ľlettel rendelkezŇĎ parkja, nem csak az ott j√°tsz√≥ kisgyerekek kedvenc z√∂ldf√ľves terepe, hanem azok sz√°m√°ra is kellemes kikapcsol√≥d√°st k√©pes ny√ļjtani, akik a park k√∂r√ľli √©p√ľletekben b√©relnek lak√°st vagy szob√°t √©s p√©ld√°ul szeretnek n√©ha s√°rk√°nyt r√∂ptetni vagy a bar√°ti √∂sszej√∂veteleken p√©tanque-t (petang) j√°tszani.
A budapesti alb√©rlet √°rak viszony√°ban a 9. ker√ľlet tal√°n a legjobb v√°laszt√°s a fŇĎv√°rosban, hiszen az olcs√≥ alb√©rlet √°rak mellett √°r-√©rt√©k ar√°nyban megtal√°lhatja a legjobb kiad√≥ szob√°kat √©s lak√°sokat a ker√ľletben. B√©reljen c√©g√ľnktŇĎl a IX. ker√ľletben szob√°t a Ferenc krt.-on, a Liliom utc√°ban, a L√≥nyay utc√°ban az √úllŇĎi √ļton vagy a R√°day utca elej√©n a K√°lvin t√©r 9. ker√ľleti r√©sz√©n!

‚ÄĘ T√≠pusa: k√ľl√∂nny√≠l√≥ szob√°k
‚ÄĘ 1092, Bp., R√°day u. 14.
‚ÄĘ B√©rleti d√≠j: 65 - 90.000 Ft /h√≥
‚ÄĘ Fix rezsi d√≠j: 29.000 Ft /h√≥

J√≥l tudjuk, hogy az alb√©rlet egy ig√©nyes k√∂lt√∂zŇĎ sz√°m√°ra ideiglenes otthon √©s nem √°tmeneti sz√°ll√°s.
Amikor alb√©rletrŇĎl van sz√≥, sokaknak egy kicsi, purit√°n m√≥don berendezett szoba jut esz√©be elŇĎsz√∂r, valahol a k√ľlsŇĎ ker√ľletek b√©rh√°zaiban, de ez csak az√©rt lehet √≠gy, mert m√©g nem l√°tta kiad√≥ exkluz√≠v apartman lak√°saink √©s eleg√°ns, belv√°rosi luxus lak√°saink ‚Äěportfoli√≥j√°t‚ÄĚ.  
Mi csakis ig√©nyes b√©rlem√©nyeket k√≠n√°lunk ig√©nyes √ľgyfeleinknek, nem pedig praktikus t√©rhaszn√°lat√ļ kis lak√°sokat, sem meg√∂r√∂k√∂lt b√ļtorokkal, r√≥zs√°s huzatv√©dŇĎs berendez√©sŇĪ garzonokat.
K√≠n√°latunkban mindig magas sz√≠nvonalat k√©pviselŇĎ kiad√≥ ingatlanok, lak√°sok √©s szob√°k k√∂z√∂tt keresg√©lhet.
Folyamatosan friss√ľlŇĎ √©s meg√ļjul√≥ adatb√°zisunkban olyan, t√∂bbnyire hossz√ļ t√°v√ļ b√©rbead√°sra berendezett lak√°sokat tal√°l, amelyek azonnal kivehetŇĎk, nem kell sem sorban √°llnia, sem h√≥napokat v√°rnia a bek√∂lt√∂z√©ssel.
A modern st√≠lus√ļ, funkcion√°lis berendez√©sekkel ell√°tott minigarzonokt√≥l √©s szob√°kt√≥l a fiatalosan term√©szetes anyagokkal berendezett, gal√©ri√°s loft lak√°sokon √°t, a klasszikus st√≠lust k√©pviselŇĎ, teljesen g√©pes√≠tett polg√°ri villalak√°sokig, kiad√≥ ingatlanjaink st√≠lusban sz√°mtalan ir√°nyzatot k√©pviselhetnek.
Abban azonban minden alb√©rlet√ľnk megegyezik, hogy berendez√©s√ľk otthonos √©s egytŇĎl-egyig kiemelt minŇĎs√©get k√©pviselnek a kiad√≥ lak√°sok piac√°n.
Vel√ľnk lesz√°molhat az alb√©rletekhez kapcsol√≥d√≥ r√©gi ber√∂gzŇĎd√©sekkel, t√©ves hiedelmekkel √©s elk√©pzel√©sekkel. Ingatlanjaink ugyanis mind k√ľl√∂nleges belsŇĎ√©p√≠t√©szeti megold√°sokkal, k√ľl√∂nleges burkolatokkal, minŇĎs√©gi vil√°g√≠t√≥testekkel √©s exkluz√≠v berendez√©ssel rendelkeznek √©s kiv√©tel n√©lk√ľl a belv√°ros sz√≠v√©ben √©s k√∂zvetlen k√∂rnyezet√©ben helyezkednek el.
Csal√°dja r√©sz√©re keresne 50-100 nm k√∂z√∂tti alapter√ľletŇĪ kiad√≥ ingatlant?
A frekvent√°lt, belv√°rosi elhelyezked√©sŇĪ, t√∂bb szob√°val rendelkezŇĎ lak√°sokra √°ltal√°ban b√ļtorozatlanul van ig√©ny, √°m amennyiben √Ėnnek f√©lig, vagy teljesen g√©pes√≠tett √©s b√ļtorozott b√©rlem√©nyre lenne sz√ľks√©ge, akkor se adja fel.
N√°lunk tal√°lhat olyan minŇĎs√©gi berendez√©ssel ell√°tott ingatlanokat, amelyekbe ak√°r azonnal be is k√∂lt√∂zhetnek. Alb√©rleteink, lak√≥r√©szeink, szob√°ink ugyanis teljes berendezve ker√ľlnek kiad√°sra, r√°ad√°sul megfelelŇĎen kedvezŇĎ √°r-√©rt√©k ar√°ny mellett.
Keressen kiad√≥ lak√°st ott, ahol igaz√°n √Ėnmaga lehet!
√Čletvitele nagyban befoly√°solja azt, hogy hol tudja igaz√°n otthon √©rezni mag√°t? Belv√°roshoz k√∂zeli, de csendes k√∂rnyezetbe k√∂lt√∂zne, vagy √©ppen az √°lland√≥an ny√ľzsgŇĎ, bulinegyed k√∂zpontj√°ba v√°gyik? N√°lunk megtal√°lhatja az egy√©ni ig√©nyeinek maxim√°lisan megfelelŇĎ, √°lmai alb√©rlet√©t.
Legyen sz√≥ ak√°r saj√°t parkol√≥val, teremgar√°zsbeli parkol√°si lehetŇĎs√©ggel rendelkezŇĎ, l√©gkondicion√°lt tetŇĎt√©ri luxus ingatlanr√≥l egy rendezett, modern, liftes h√°zban, vagy egy magas sz√≠nvonal√ļ, g√©pes√≠tett garzonlak√°sr√≥l egy portaszolg√°latos ingatlanban, igyeksz√ľnk az √ľgyfeleink val√≥s ig√©nyeit kiszolg√°lni.
K√≠n√°latunkat ez√©rt √ļgy √°ll√≠tjuk √∂ssze, hogy mindig t√∂bb olyan ingatlan k√∂z√ľl v√°logathasson, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel √©s szolg√°ltat√°saival megfelelhet m√©g a legegyedibb √©s legk√ľl√∂nlegesebb elv√°r√°soknak is.
Olyan k√ľl√∂nleges ingatlant keres, amely csak f√©lig b√ļtorozott?
Olyan helyet szeretne b√©relni mag√°nak, ahol nagyok a terek √©s ahol bek√∂lt√∂z√©s ut√°n az √Ėn st√≠lusa is szabadon √©rv√©nyes√ľlhet m√©g akkor is, ha nem csak a saj√°t berendez√©si t√°rgyai veszik k√∂rbe?
Sz√°mtalan egyedi √≠zl√©se szerint berendezhetŇĎ, kiv√°l√≥ atmoszf√©r√°j√ļ kiad√≥ ingatlan v√°rja k√≠n√°latunkban. Ak√°r a nagy l√©gterŇĪ belv√°rosi villalak√°sok k√∂z√∂tt keresg√©lne, ak√°r az egy l√©gteres kis garzonok k√∂z√ľl szeretne v√°lasztani, ig√©ny szerint sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lak√°sm√©retben tal√°lhat megfelelŇĎ berendez√©ssel ell√°tott lak√°st a k√≠n√°latunkban.
Legyen j√∂vendŇĎ b√©rlem√©nye egy kisebb, st√≠lusos franciaerk√©lyes garzon? Vagy egy k√©nyelmesen t√°gas, napf√©nyes teraszos ingatlan? √Ālmodjon b√°tran, ingatlanjaink ut√°n lakhat√°si t√°mogat√°st is ig√©nyelhet, √≠gy √Ėn tov√°bb ny√ļjt√≥zkodhat √©s √°lmai is el√©rhetŇĎbb k√∂zels√©gbe ker√ľlhetnek.
KeresŇĎnkben √°ll√≠tsa be a k√≠v√°nt param√©tereket, hogy m√©g ma r√°tal√°lhasson √°lmai ideiglenes otthon√°ra/alb√©rlet√©re.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva