Albérlet diákoknak - kiadó lakás és szoba egyetemistáknak

A Professional Premium Property Zrt. kiad√≥ ingatlanjait legink√°bb 20-30 √©v k√∂z√∂tti magyar fiatalok veszik ig√©nybe, akik jelenleg egyetemre j√°rnak √©s/vagy dolgoznak. Ez√©rt c√©g√ľnk k√ľl√∂n√∂sen figyel arra,

hogy ‚Äď m√°s helyekkel ellent√©tben - az ŇĎ szempontjaik kapjanak elsŇĎdleges szerepet kiad√≥ lak√°sainkban. √ćgy tudunk olyan b√©rbead√≥i szolg√°ltat√°st ny√ļjtani nekik, amellyel igaz√°n otthon √©rezhetik magukat.young couple moving into their new home 1150 15934

Az egyik fŇĎ elŇĎnye a kiad√≥ alb√©rleteinknek, amely b√°rmelyik b√©rlŇĎ sz√°m√°ra fontos szempont, az a megb√≠zhat√≥s√°g √©s az √°tl√°that√≥s√°g. Senkinek sem hi√°nyzik, ‚Äď k√ľl√∂n√∂sen nem egy di√°knak ‚Äď hogy aggodalmaskodnia kelljen a lakhat√°sa felŇĎl. Ez b√°rmennyire trivi√°lisnak is hangzik, sajnos m√©gsem ez a norma a magyar ingatlanpiacon. Az iszony√ļ √°remelked√©sek miatt olyan horrorisztikus esetek is elŇĎfordulhatnak, hogy az ingatlan tulajdonosa a m√°r b√©rbe adott ingatlant is k√©pes eladni. Ehhez az is hozz√°j√°rul, hogy haz√°nkban jelenleg nincsen olyan egys√©ges alb√©rlet t√∂rv√©ny, amely egy√©rtelmŇĪen tiszt√°zn√° a b√©rbead√≥ √©s a b√©rlŇĎ jogait.

A PPP Zrt. pont ez√©rt minden esetben hat√°rozott idejŇĪ szerzŇĎd√©seket k√∂t a b√©rlŇĎkkel, amely √°tl√°that√≥v√° teszi az eg√©sz b√©rl√©s folyamat√°t. Ez egyben egy √≠g√©ret is a c√©g r√©sz√©rŇĎl, hogy megb√≠zhat√≥ szolg√°ltat√°st fog kapni a b√©rlŇĎ. Teh√°t teljesen mindegy, hogy milyen m√©rt√©kben v√°ltoznak az ingatlan√°rak, a Professional Premium Property Zrt. soha nem ad el egy olyan ingatlant, amelyet m√°r kiadott a szerzŇĎd√©sben tiszt√°zott idŇĎt√°vra. A szerzŇĎd√©smint√°kat r√°ad√°sul b√°rmikor √°t lehet n√©zni a c√©g weboldal√°n, √≠gy m√°r elŇĎre is pontosan tudhatja b√°rmelyik egyetemista, hogy mire sz√°m√≠that: korrekt, rugalmas szerzŇĎd√©si felt√©telekre.

A megb√≠zhat√≥s√°ghoz term√©szetesen az is hozz√°tartozik, hogy a weboldalunkon l√°that√≥ kiad√≥ lak√°sok √©s szob√°k k√©pei nem csak illusztr√°ci√≥k, hanem az ingatlan val√≥s, jelenlegi √°llapot√°t mutatj√°k be. √ćgy n√°lunk semmik√©pp sem kell att√≥l tartaniuk a leendŇĎ egyetemist√°knak, hogy egy olyan lak√°s√©rt j√∂ttek fel Budapestre, ami teljesen m√°s √°llapotban van, mint ahogy az a weboldalon szerepelt. R√°ad√°sul a hirdet√©si k√©peinken l√°that√≥ √©rt√©kek, b√ļtorok, g√©pek, √©s egy√©b hasznos kieg√©sz√≠tŇĎk mindig az ingatlanban maradnak. A PPP Zrt. munkat√°rsai a felsoroltak karbantart√°s√°t is int√©zik minden √ļj b√©rlŇĎ bek√∂lt√∂z√©se elŇĎtt. √ćgy tudjuk azt biztos√≠tani, hogy ne egy ‚Äěmad√°rl√°tta‚ÄĚ lak√°sba √©rkezzenek meg, csak az√©rt mert kev√©sb√© rendszeretŇĎ di√°kok laktak ott azelŇĎtt.

Term√©szetesen az egyetemi √©let ritmus√°hoz hozz√°tartozik az is, hogy a c√©g√ľnk √°ltal vallott rugalmas, √ľgy√©lcentrikus hozz√°√°ll√°s a h√°zirendre is vonatkozzon. Ugyanis am√≠g nem fordul elŇĎ olyan m√©rt√©kŇĪ szab√°lyszeg√©s, ami k√°rt okozna az ingatlanban, vagy m√°s lak√≥t√°rsnak az √©rdekeit s√©rten√©, addig teljes m√©rt√©kben szabad kezet kapnak a b√©rlŇĎk saj√°t szab√°lyrendszer√ľk kialak√≠t√°s√°ban. N√°lunk t√©nyleg fontos, hogy olyan otthont tal√°lhassanak n√°lunk a di√°kok, ahol mindenki j√≥l √©rezheti mag√°t. √Čppen ez√©rt csak akkor l√©p √©letbe a c√©g √°ltal kialak√≠tott szigor√ļbb h√°zirend, ha a lak√≥t√°rsak √°ltal megbesz√©lt szempontok kellemetlen√ľl √©rintik valamelyik√ľket.

Ugyanakkor di√°kk√©nt elengedhetetlen szempont, - k√ľl√∂n√∂sen a fŇĎv√°rosban - hogy milyen k√∂lts√©gekkel j√°rhat a b√©rl√©s. √ögy gondoljuk, hogy nem szabad, hogy kellemetlen meglepet√©s √©rje a b√©rlŇĎket. Ez√©rt t√∂bb szempontb√≥l is igyeksz√ľnk seg√≠teni b√©rlŇĎinknek tervezhetŇĎ, fix kiad√°sokkal. Ez egyr√©szt azt jelenti, hogy a Professional Premium Property Zrt. kiad√≥ ingatlanjaiban (az ingatlanpiaci helyzettŇĎl f√ľggetlen√ľl) fix a b√©rleti d√≠j √©s a rezsi k√∂lts√©g. Ahogyan azt szerzŇĎd√©seink is tiszt√°zz√°k, soha nem kell att√≥l tartani, hogy v√°ratlan √°remel√©ssel vagy rejtett k√∂lts√©gekkel terhelj√ľk b√©rlŇĎinket. √ćgy tudnak n√°lunk t√∂bb √©vre is tervezni az egyetemist√°k.
M√°sr√©szt mivel n√°lunk mindenki √∂n√°ll√≥ b√©rlŇĎnek minŇĎs√ľl, mindig egy fŇĎre vonatkoznak az eml√≠tett k√∂lts√©gek. √ćgy ha net√°n egyik napr√≥l a m√°sikra elk√∂lt√∂zne az egyik lak√≥t√°rs, a r√°vonatkoz√≥ k√∂lts√©gek semik√©pp nem fogj√°k √©rinteni a t√∂bbieket.

© Professional Premium Property Zrt. Minden jog fenntartva